SATKANI od STRASTI i VARNICA: 5 NAJVATRENIJIH ljubavnih PAROVA u Zodijaku

SATKANI od STRASTI i VARNICA: 5 NAJVATRENIJIH ljubavnih PAROVA u Zodijaku

25 октобра, 2018 Off By ludarito

 

ljubavi nema pravila, i to svi znamo. Nekada naizgled nespojive kombinacije nađu svoj put do sreće, i traju ceo život, dok neke kojima se predviđa svetla budućnost, dožive krah. Ipak, po horoskopu postoje neke kombinacije koje izazivaju veliku strast i varnice, jer se baš ti horoskopski znaci magnetski privlače.

 

U nastavku saznajte koje su to ljubavne kombinacije koje dožive veliku strast!

 

 

Znate i sami da neke osobe kod vas mogu izazvati samo dosadu, a neke druge od vas mogu napraviti najstrastveniju osobu! Neki ljubavni spojevi se ne mogu ponoviti, i to je ta hemija koju delimo samo sa određenim osobama. A evo ko je po horoskopu, upravo ta osoba za tebe!

 

STRELAC i BLIZANAC

Kod ovog para nikada nije dosadno! Vatreni temperament Strelca neće ostaviti ni jednog Blizanca ravnodušnim. Blizanci obožavaju šarmantne, nekonvencionalne i otvorene Strelčeve i njihov kosmopolitizam, dok će Strelčeve zabavljati nemiran i vedar, pomalo infantilan duh Blizanaca.

Kod ovog para, naglašena je privlačnost na dubljem, mentalnom nivou. Oba znaka su željna novih stvari i znanja, pa će mnogo vremena provesti u razgovoru, jer će imati šta da nauče jedno od drugog. Naizgled površan, Blizanac će možda ponekada i nervirati Strelca nekim tračevima i plitkim pričama, jer smatra da je svojim filozofskim duhom iznad toga, ali ukoliko sve ostane na slatkim provokacijama, to može izazvati buru strasti.

Svakako, ovaj par će uživati u zajedničkim avanturama, jer je to ta strast koja ih spaja.

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3