14 STEREOTIPA O ŠKORPIJAMA KOJI SU (GOTOVO) UVEK ISTINITI

14 STEREOTIPA O ŠKORPIJAMA KOJI SU (GOTOVO) UVEK ISTINITI

25 октобра, 2018 Off By ludarito

10.) Škorpije su lojalne

Škorpije će biti na vašoj strani do kraja. Oni su izvrsni bračni partneri, nikad se trebate brinuti da će vas prevariti ili imati afere. Ali, naravno, oni očekuju isto zauzvrat. Škorpija ne dopušta da ga se iskorištava pa ako to planirate, onće posmatrati svaki vaš potez. Oni jako dobro čitaju ljude. Ako ste dobri, uzvratiće jednako. Imam prijatelja kojeg poznajem još od srednje škole i još smo uvek prijatelji. Ne vidim ga tako često jer sam se preselila, ali čujemo se često i jako smo bliski. Svaki put kad posetim svoj rodni grad, uvek se družimo. Poznajem ga već desetak godina.

 

11.) Škorpije su intuitivne

Pošto su intuitivni, takođe su i osetljivi, mogu čitati situacije i ljude bolje od drugih. Mnogo puta predosetim da će se dogoditi nešto loše i osećaj me nikad nije prevario. Škorpije su pune vere. Zainteresovani su za misteriozne stvari. Često mogu čitati ljude i mogu namirisati lažnu osobu na kilometar. Pokušavam nikad ne osuđivati. Ali većina mojih intuitivnih uvida bila je tačna. Škorpije svakako imaju šesto čulo. Znam kad se neko oseća nervozno, prestrašeno, izolovano. Često se menjam, zavisno o osobi sa kojom sam.

 

12.) Škorpije mogu biti intenzivne

Ovaj intenzitet nije u smislu njihove ličnosti, ali stvari koje Škorpije vole su intenzivne. Na primer, ne smeta mi piti crnu kafu. Volim začinjenu hranu. Volim adrenalin. To su neke intenzivne stvari koje volim. Ali zapravo moja ličnost nije tako intenzivna. Škorpije uživaju u žestini života. Sviđa im se adrenalinski nalet. Jedem sve što želim i ne sledim dijete. Ali ako bih odlučila živeti zdrav život, bila bih vrlo stroga prema sebi. Ono što je intenzivno kod Škorpija – to su njihove misli, njihove emocije, a oni ih samo pokazuju kad se zaista brinu za neku osobu i kada osećaju nešto prema njoj. Nikada nećete znati stvarne osećaje Škorpija jer oni ih dobro skrivaju. Oni su jaki, a ponekad ih se krivo shvaća i drugi misle da su tajnoviti. Ali to je taj intenzitet koji kriju, jer znaju da se mnogi ljudi ne mogu nositi s tim.

 

13.) Škorpije nisu uvek ljubomorne

Mogu se osećati nesigurno i povremeno se mogu osećati zaštitnički raspoloženi, ali nisu uvek ljubomorni. Oni cene ono što imaju i nemaju. Veruju da se sve događa iz nekog razloga. Ako se nešto dobro dogodi nekome, Škorpije će biti prvi koji će pljeskati i slaviti. Oni žele da drugi uspeju i da budu srećni.

14.) Škorpije su iskrene

To je istina. Ja kao Škorpija mrzim lagati. Lagala sam, ali mrzim to. Takođe, loša sam u tome. Primetila sam da je ovo izvrsan kvalitet Škorpije, ali takođe mogu biti ponekad oštri u govorenju istine. Naučila sam biti iskrena, a da ne budem brutalna. Škorpije takođe žele istu iskrenost zauzvrat. Takođe, Škorpije definitivno mogu biti malo kritični. Ponekad mogu biti preozbiljni, ali to zavisi o osobi.

Стране: 1 2 3 4