14 STEREOTIPA O ŠKORPIJAMA KOJI SU (GOTOVO) UVEK ISTINITI

14 STEREOTIPA O ŠKORPIJAMA KOJI SU (GOTOVO) UVEK ISTINITI

25 октобра, 2018 Off By ludarito

4.) Škorpije su tajanstvene

Znam da sam to već nekoliko puta spomenula, ali to je istina. Ova reč je korišćena za opisivanje samo Škorpija, od svih 12 znakova zodijaka. Svakako je jedinstven. Valjda je to zato što Škorpje ne vole biti u centru pažnje. Ne žele biti vidljivi. Škorpije su više zainteresovane za to da budu nevidljivi. Škorpije koje ne žele biti u centru pažnje, izgledaju tajanstveno. Škorpije ponekad žele razgovarati i mogu davati duhovite ili neočekivane komentare, ali to nije baš često. Na primer, mogao je automobil naleteti na mene, a ja ne bi nikome rekla ništa o tome. Možda bih godinu dana kasnije to ispričala u nekom razgovoru s porodicom, a svima bi to moglo biti iznenađenje, ali za mene je to samo život.

 

5.) Škorpije su moćne

Škorpije imaju sve osobine koje ih čine vođama, stoga ih te osobine čine vrlo moćnim ljudima. Oni su samopouzdani i diplomatični, zbog čega lako utiču na druge ljude. Oni su takođe vrlo jaki ljudi, psihički i fizički. Škorpije uživaju u izazovima, vole imati stvari pod kontrolom i ponosni su što imaju moć. Najbogatija osoba na svetu, Bill Gates, je Škorpija. Neki od najuspešnijih glumaca, glumica, pevača, političara i naučnika bili su Škorpije, kao što su: Julia Roberts, Leonardo DiCaprio, Aishwariya Rai (Miss sveta), Sharukh Khan (Kralj Bollywooda), Theodore Roosevelt, Picasso … itd.

 

6.) Škorpije su nezavisne

Škorpije ne mogu biti sledbenici. Škorpije žele imati svoj život. Škorpijama svakako treba privatnost. Oni znaju kako obaviti stvari i obavljaju ih na pravi način.  Mogu se vrlo dobro brinuti o sebi. Ja živim sama i ne zavisim o nikome. Trebao mi je posao pa sam ga pronašla; činim ono što trebam i želim, kad želim. Takav život me ispunjava, jer u potpunosti kontrolišem moj život. Odrastajući, mrzila sam živeti sa svojim roditeljima jer sam morala slušati njihova pravila. Bila sam dobro dete, sledila sam pravila, ali i dalje sam željela živeti na svoj način. Često sam se raspravljala sa svojim roditeljima, jer sam imala drugačiji pogled na život. Škorpije ne trebaju pomoć, čak i ako zapravo trebaju. Učiniće sve što mogu sami. Mogu nositi svoje torbe, otvarati sebi vrata i ne trebaju se oslanjati na nikoga. Ponekad je to mana, ali ne mogu si pomoći. Škorpije su rođene kao nezavisni ljudi. U njihovoj je prirodi samo činiti ono što žele.

…nastavak na sledećoj strani…

 

Стране: 1 2 3 4