Na koga se ONA okomi TAJ ne zna šta ga je SNAŠLO- Ova dama Zodijaka uvek PRVA ZAVODI, i nijedan muskarac joj NE MOZE ODOLETI!

Na koga se ONA okomi TAJ ne zna šta ga je SNAŠLO- Ova dama Zodijaka uvek PRVA ZAVODI, i nijedan muskarac joj NE MOZE ODOLETI!

24 октобра, 2018 Off By ludarito


JARAC

Pripadnice ovog znaka ne šalju pomešane signale. Naprotiv, one su vrlo iskrene i realne, ali ponekad i rezervisane. I pored toga, vi želite da ljudi ipak saznaju ispod te smirene i hladnjikave fasade. Međutim, nećete se upustiti u flert sa nekim ko vam se nimalo ne dopada ili vam je nedovoljno zanimljiv. Onaj ko vam se sviđa mogao bi da vas provali kad počnete da se igrate svojom kosom ili da lagano dodirujete svoje telo. Za kratkrotrajnu avanturu birajte Ovna, Raka ili Vagu dok vam za vezu najviše odgovaraju Bik, Devica ili Škorpija.

 

VODOLIJA

Žena Vodolija obožava da flertuje jer tada njena harizma dolazi do punog izražaja. Vama nije potrebno da budete jedan na jedan sa osobom koja vam se svidi, vi ćete em otvoreno flertovati sa njim, em ćete istovremeno koketirati sa još nekolicinom u istoj prostoriji. Zavodite svojim uvrnutim i neodoljivim smislom za humor i što svakim vašim pokretom pokazujete koliko ste strastveni. Lav, Škorpija i Riba vam najviše odgovaraju kao isključivo seksualni partneri dok su po vas za vezu najbolji Blizanci, Vaga i Strelac.


RIBE

Pripadnice ovog znaka umeju da budu vrlo stidljive, ali ne odustaju od flerta. Tada se pretvaraju u posve drugačiju verziju sebe. Ponekad ne morate da kažete ništa, a oko vas nekolicina muškaraca već obigrava. Na suprotan pol delujete poput magičnog magneta, jer ste istovremeno osetljivi, tajanstveni i senzualni. Za povremena viđanja Bik, Vaga i Vodolija najbolje će ispuniti vaša očekivanja dok za snažnu emotivnu vezu odaberite muškarca u znaku Raka, Škorpije ili Jarca.

Стране: 1 2 3 4