Na koga se ONA okomi TAJ ne zna šta ga je SNAŠLO- Ova dama Zodijaka uvek PRVA ZAVODI, i nijedan muskarac joj NE MOZE ODOLETI!

Na koga se ONA okomi TAJ ne zna šta ga je SNAŠLO- Ova dama Zodijaka uvek PRVA ZAVODI, i nijedan muskarac joj NE MOZE ODOLETI!

24 октобра, 2018 Off By ludarito


DEVICA

Žena rođena u ovom znaku je kraljica pomešanih signala. U jednom momentu ste uzdržani i nepristupačni, u narednom vam u očima piše kako biste se bacili na njega. Međutim, ne može vama svako da priđe niti vi svakome pokazujete naklonost. Kada ste ozbiljno zainteresovani, često umete da ga gledate kroz poluzatvorene oči, sanjalačkim pogledom i potpuno opuštene glave. Za neobavezni uglavnom birate poznanike, a najbolje bi bilo da su u znaku Blizanca, Škorpije ili Vodolije. Međutim, za vezu vam najviše odgovaraju Bik, Rak, Jarac i, naravno, Devica.

 

VAGA

Kako da osoba čijim znakom vlada Venera ne bude rođena flertuša? Naprosto plenite svojom harizmom, lepotom i šarmom, koji su vam glavni aduti u igri zavođenja. Međutim, vi nećete posvetiti pažnju samo jednom muškarcu već svima iz svoje okoline da ne bi došlo do razmirica između njih ili da se neko ne bi loše osećao što se odabrali Miku, a ne Paju. Bikovi, Ovnovi i Vage su vama najbolji saučesnici u kombinacijama dok bi pravog partnera trebalo da potražite među muškarcima rođenim u znaku Blizanca, Lava ili Vodolije.


ŠKORPIJA

Žena Škorpija je definitivno kraljica flerta. Na koga se ona okomi svojom više nego vidljivom seksualnošću, senzualnošću i doziranim bezobrazlukom, taj ne zna šta ga je snašlo (u pozitivnom smislu, naravno). Vi ponekad flertujete iz puke zabave, a ne da biste nekoga zaveli pa u istoj prostoriji jednom tipu se zavodnički nasmešite, drugog značajno pogledate a trećeg dodirnete tako da mu prođu trnci niz kičmu. U avanturi za jednu noć neizmerno ćete uživati sa Ovnom, Bikom ili Strelcem dok bi srodnu dušu mogli da potražite među rođenima u znaku Raka, Jarca ili Ribe.

 

STRELAC

Ženu Strelca koketiranje neizmerno zabavlja, jer ste uvek željni zabave i avanture. Muškarca prvo privučete nekom fantastičnom i pomalo provokativnom pričom a onda ga ”dopečete” konstatnim zadirkivanjem i kao slučajnim senzualnim dodirima. Međutim, često umete da budete emocionalno uzdržani i da se posle silnog flertovanja samo pokupite i odete, ostavljajući tipa u čudu i definitivno povređene sujete. Ukoliko što pre želite da se oslobodite nagomilane seksualne energije, u tu svrhu će vam najbolje poslužiti Škorpija ili Strelac. Ako, pak, žudite za vezom, najbolju povezanost imaćete sa Blizancem, Lavom ili Vagom.

…nastavak na sledećoj strani…

 

Стране: 1 2 3 4