Na koga se ONA okomi TAJ ne zna šta ga je SNAŠLO- Ova dama Zodijaka uvek PRVA ZAVODI, i nijedan muskarac joj NE MOZE ODOLETI!

Na koga se ONA okomi TAJ ne zna šta ga je SNAŠLO- Ova dama Zodijaka uvek PRVA ZAVODI, i nijedan muskarac joj NE MOZE ODOLETI!

24 октобра, 2018 Off By ludarito

Da li lako osvajate muškarca na kog ste bacili oko ili ipak mudro sedite i čekate da on napravi prvi korak.

OVAN

Žene rođene u ovom znaku su uporne i neustrašive. Ako žena Ovan vidi najboljeg frajera u klubu, ona će mu bez blama poslati piće. Čemu okolišanje, jer ona ga želi i nema nameru da sporednim kanalima dođe do njega. A muškarci padaju na to jer im je vaše samopouzdanje veoma  Za neobavezni flert najpogodniji su vam muškarci u znaku Vage, Jarca i Ovna dok bi vam za ozbiljniju vezu više odgovarali Blizanac, Lav, Vodolija i Strelac. Škorpiju izbegavajte u širokom luku jer je njemu vaš stil zavođenja previše nametljiv.

 

BIK

Vi ste definitivno iz neke druge epohe i niste rođeni da zavodite već da budete zavedeni. Suviše ste slatki i fini, ali to nije mana, jer u moru predatorki muškarca možete privući upravo vašom nenametljivošću i neprenaglašenom ženstvenošću. Vaš maksimum u flertovanju je da mu nežno dodirnete ruku dok razgovarate sa tipom koji vam se sviđa. Za neobavezna viđanja najviše vam odgovaraju Škorpija, Ovan i Devica dok za trajniju vezu ipak bolje probajte sa Blizancima, Vagom ili Jarcem.

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4