ŽENA BLIZANAC – Očaravajuća, duhovita, zanimljiva, društvena,divlja, zapaljiva, rodjena da osvaja!

ŽENA BLIZANAC – Očaravajuća, duhovita, zanimljiva, društvena,divlja, zapaljiva, rodjena da osvaja!

23 октобра, 2018 Off By ludarito

Očaravajuća, duhovita, zanimljiva, društvena, zavodljiva, zaigrana, divlja, zapaljiva, kompleksna, domišljata, nepredvidljiva, fascinirajuća – sve to opisuje ženu Blizanca. Kao što i aludira ime ovog horoskopskog znaka, u njoj se kriju dve ličnosti. Zato je žena Blizanac u jednom trenutku skromna i brižna, a u drugom „nemilosrdno“ sarkastična.

Evo najmladolikije žene u celom zodijaku!

Izgled
Mladolika, obično vitka, izrazito visoka ili niska, gracioznih pokreta, čak i kada ima pomalo dečačko ponašanje, ima lepe šake i noge. Svetlijeg je tena, uglavnom smeđa, voli da se farba u plavo, često platinastoplavo ili da izvlači pramenove. Cilj joj je da izgleda kao fatalna žena, ali uvek, manje-više, ostavlja utisak nezaštićene devojčice.

 

Krasi je izuzetna pamet i znatiželja pa može razgovarati o svemu, od politike do tračeva o slavnima. Sklona je tome da joj sve brzo dosadi zbog čega joj je potrebna konstantna promena i komunikacija s drugima te je stalno je u pokretu u potrazi za novim izazovima i nečim što će je zabaviti i okupirati. Žene Blizanci su nadaleko poznate po neodoljivom šarmu, njihovom najjačem oružju.

Žena Blizanac je zabavna, društvena, magična i provokativna. Ne zazire od upoznavanja novih ljudi i nije uobražena, ali nema puno interesa za duge ljubavne veze. Nepredvidiva je i svoju društvenu i ljubaznu masku vrlo brzo može zameniti distanciranom i arogantnom.

 

Karakter

Nije uporna, ali je često kapriciozna. Na nju je lako uticati. Vrlo je prilagodljiva i snalažljiva. Ukoliko forsira mladalački izgled, može biti i te kako razborita i proračunata, a kada „glumi“ hladnu poslovnu ženu, ispod te maske krije se ranjiva osoba željna pažnje. Kada ne zna kako da izađe na kraj sa problemima, pribegava razumnim rešenjima da bi bila sigurna da neće pogrešiti. Pričljiva je, ali ne i otvorena. Srdačna je, voli da laska, ali nije uvek iskrena. Nikada se ne trudi da sasvim odraste, jer uvek nađe nekog zaštitnika – roditelje, supruga, partnera ili prijatelje.

 

Njeno raspoloženje je nepredvidivo, varira od razdraganosti do ljutnje za svaku sitnicu, stalno u oscilacijama, što zamara okolinu. Ipak, može biti omiljena (uglavnom medju mladima) zbog svoje društvenosti dok ne pokaže dozu površnosti i neozbiljnosti koja prevazilazi sve granice. Ume da bude i proračunata i lukava i vrlo racionalna – ukoliko proceni da je to neophodno. Organizuje život onako kako njoj odgovara, ne dopušta nikome da joj nameće svoju volju.

 

Sve što misli, misli bar duplo bolje od vas. Uz nju u stvari i ne morate da razmišljate jer će oceniti da ne mislite dovoljno – prepustite joj se i otkrićete svetove. Sa njom je svaki novi dan kao novi život. To je žena sa kojom ne postoje banalnosti jer ona svemu ume da pronadje smisao. I puna je iznenadjenja. Kad ste najmrzovoljniji iznenadiće vas kartom za Kup šampiona. Sve što trazi od vas je da i vi nju ponekad iznenadite, a vi nećete biti nemaštoviti, jer to ne može da oprosti.

 

Žena Blizanac je dve, ili više žena u jednoj. Neki bi rekli da je ovo previše žena u jednoj osobi, ali Blizanci su jednostavno takvi kakvi su i nema izvinjenja za to. Za ove žene ne možete reći da su bojažljive, slabe i plašljive. Nećete je zateći kako se krije u nekoj rupi, ona je opasno hrabra, izazovna i intrigantna. U jednom trenutku je stidljiva i mazna, sledećeg nemilosrdno sarkastična, ova žena može biti čas Madam Džekil sa besprekornim manirima, a onda se u sledećem minutu transformisati u gospođu Hajd divlju i nepredvidljivu, ali ne manje fascinantnu.

 

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4