Horoskopski znaci kada se napiju: Bik se sapliće, Rak flertuje, Vaga proziva druge, a Lav…

Horoskopski znaci kada se napiju: Bik se sapliće, Rak flertuje, Vaga proziva druge, a Lav…

21 октобра, 2018 Off By ludarito

Ljudi obično kad se napiju gube kontrolu i slobodnije se ponašaju, ali svako na neki svoj način odaje znake pijanstva, pa tako i horoskopski znaci.

 

Ovan

Pod uticajem alkohola postaje brutalno iskren, čine se kako ga baš briga za sve, prilično je glasan i zabavlja se svojim „provalama„. Zabavan je dok je pijan, a ima tendenciju i da zavodi nekoga koga je procenio kao zanimljivog – čitaj „fizički atraktivnog“.

 

Bik

Na početku večeri su obično tihi i neprimetni, ali sa svakom čašicom ili čašom  sve su glasniji. Bik se u pijanom društvu najglasnije smeje, sve mu je zabavno, a uticaj alkohola se lako uočava jer postaje sve nespretniji – ruši stvari, spotiče se. Alkohol mu obično podstiče i želju za jelom, ali mora da pazi da ne pomeša puno svega.

 

Blizanci

Pijani pripadnici ovog znaka zapravo se ne ponašaju ništa puno drugačije nego kad su trezni, eventualno su samo malo brži – brzo piju, brzo pričaju, prebacuju se s teme na temu, s čoveka na čoveka… Nemaju puno koncentracije, a ako im nešto smeta mogu biti i drski. Ipak, mozak im i dalje radi u pijanstvu, pa su im opaske i komentari na druge urnebesni.

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3