OVAN i DEVICA:  Vrlo MUDRI i PAMETNI znaci HOROSKOPA. Njima je USPEH zagarantovan, jer su NEPOGREŠIVI u svojim procenama.

OVAN i DEVICA: Vrlo MUDRI i PAMETNI znaci HOROSKOPA. Njima je USPEH zagarantovan, jer su NEPOGREŠIVI u svojim procenama.

17 октобра, 2018 Off By botanika

Sve odluke koje donose veoma su pažljivo i strpljivo donesene jer oni smatraju da vremena ima za sve i da ništa ne treba raditi na brzinu. Na takav način oni izbegavaju velike probleme i greške i vrlo su uspešni. Veoma su pametni i retko kada će uraditi nešto na svoju štetu ili naneti štetu drugim ljudima. Oni sve planiraju, tako da je mogućnost greške kod njih svedena na minimum. Svaka njihova odluka je ispravna i oni su prosto nepogrešivi ljudi.

 

DEVICA
Pored toga što za pripadnike ovog znaka važi da su pametni i mudri, može se reći da poseduje i jednu dozu naivnosti. Upravo zbog toga što su verovali previše drugim ljudima oni su naučili da zaštite sebe i njih je bukvalno nemoguće prevariti.

 

Od velike pomoći u njihovom životu svakako je i intuicija i veoma lako čitaju ljude i određene situacije. Device uvek znaju šta je prava istina i šta mogu da očekuju od neke osobe.  (NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 3 )

Стране: 1 2 3