LAV – Od njega bolji PRIJATELJ ne postoji! Nikada vas neće izdati ni slagati, u njegovom društvu možete biti samo SREĆNI i NASMEJANI!

LAV – Od njega bolji PRIJATELJ ne postoji! Nikada vas neće izdati ni slagati, u njegovom društvu možete biti samo SREĆNI i NASMEJANI!

17 октобра, 2018 Off By botanika

U današnjem svetu gde vlada nepravda, zavist i ljubomora, postoje i Lavovi koji ne znaju za nepravdu. Oni se u životu bore samo za pravdu i svakoj osobi uzvrate po zasluzi. Ono što ih najviše u životu boli je upravo nepravda i loši ljudi. Mnogo puta u životu su bili povređeni i upravo zbog toga se bore za pravdu, da ne bi i drugi ljudi patili kao oni. Njih nije teško povrediti, nisu oni jaki kao stena, a ono što ih najviše boli je neiskrenost i nepravda koja vlada među ljudima. Lavovi nikada neće prvi povrediti, oni to prosto ne mogu učiniti, jer imaju previše dobrote u sebi. Vrlo su jednostavni i ništa ne kriju, tako da ih je na neki način i lako povrediti. A onda kada se to desi, od lavova možete očekivati nešto slično. Međutim, oni vas neće nikada prvi povrediti niti će prvi slagati nešto. Za njih važi ona opaska „ne diraj lava dok spava“, jer ako ih prvi ne dirate – neće ni on vas! Lavovi su osobe koje su surovo iskrene i slobodno možemo reći da su na neki način alergični na laži. Mnogo puta u životu bili su povređeni lažima, ali nikada nisu odustajali od svoje istine i spremnosti da svakome kažu u lice ono što misle. ( NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 3 )

Стране: 1 2 3