HOROSKOP: Očekuje vas strastven susret sa osobom koja će vam promeniti život

HOROSKOP: Očekuje vas strastven susret sa osobom koja će vam promeniti život

16 октобра, 2018 Off By ludarito

DEVICA

POSAO: Konačno ste rasterećeni i nemate mnogo obaveza. Situacija na poslovnom planu vam je generalno dobra i nemate veće brige. Možete da se nadate sasvim stabilnom stanju.

LJUBAV: Možete da se nadate zanimljivim dešavanjima sa osobom koju poznajete već neko vreme. Pred vama je pozitivan dan! Ukoliko imate partnera, uživate sa njim.

ZDRAVLJE: Oči su vam osetljive. Povedite računa o mogućim problemima sa vidom. Pred vama je faza u kojoj dosta toga može da bude podložno tegobama, pa se čuvajte.

 

VAGA

POSAO: Vas očekuju pozitivne okolnosti u kojima bez velikog truda možete da ostvarite dobre prihode. Moguće je da ćete imati neki dobitak na sreću ili zaradu od rizika.

LJUBAV: Pred vama je prilika da pokažete voljenoj osobi koliko vam ona znači. Moguće je da ćete na neki način jedno drugome da se zavetujete na ljubav. Očekuje vas romantičan dan.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa žlezdama. Povedite računa o horminima ali i o štotnoj žlezdi kao i o limfi… Obavezno posetite lekara ako primetite bilo kakve smetnje.

 

ŠKORPIJA

POSAO: Ulazite u veoma važan period tokom kog možete da postavite temelje za kasnije poslovno napredovanje. Pred vama je faza u kojoj lako dolazite do promena.

LJUBAV: Nije vam lako da sasvim otvoreno pokažete simpatije prema osobi koja vam se dopada, pa je još neko vreme posmatrate iz daleka. Moguće je da se plašite njene reakcije.

ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa sinusima. Očekuje vas faza u kojoj možete da budete skloni i tegobama vezanim za grip ili prehladu, virusne infekcije i tome sl.

 

STRELAC

POSAO: Pred vama je dan tokom kog ćete maksimalno biti posvećeni polju finansija i organizaciji svojih troškova. Možete da očekujete dosta promenljivo stanje.

LJUBAV: Ne biste trebali da očekujete velike promene na polju ljubavi danas. Moguće je da ste i sami malo pasivni. Situacija ostaje kakva jeste jer ste bez inicijative.

ZDRAVLJE: Ne bi trebalo da bude problema kada je u pitanju vaše polje zdravlja. Osećate se sasvim dobro u svojoj koži i imate dovoljno energije za sve ono što vas očekuje.

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4