HOROSKOP: Očekuje vas strastven susret sa osobom koja će vam promeniti život

HOROSKOP: Očekuje vas strastven susret sa osobom koja će vam promeniti život

16 октобра, 2018 Off By ludarito

 

BLIZANCI

POSAO: Vama je današnji dan veoma povoljan za poboljšanje materijalne situacije. Možete da se nadate novim prilikama za zaradu. Pred vama je faza u kojoj se otvara dodatni posao.

LJUBAV: Očekuje vas zanimljiva komunikacija sa osobom koja već neko vreme želi da vam priđe i ostvari vezu sa vama. Možete da očekujete povoljnu atmosferu za promene.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa probavom. Potrudite se da svoju ishranu prilagodite potrebama organizma, da jedete više voća i povrća kao i da unosite više tečnosti.

 

RAK

POSAO: Pred vama je pozitivan dan za poslovno polje. Bićete veoma aktivni i završiti dosta važnih obaveza. Možete da očekujete da ćete na kraju dana biti ponosni na sebe.

LJUBAV: Partner vam je maksimalno posvećen i lepo se osećate pored njega. Moguće je da planirate neko zajedničko putovanje ili posetu rodbini. Očekuje vas lep dan.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa alergijama. Osetljivi ste i skloni raznim reakcijama. Izbegavajte sve faktore rizika i potrudite se da pazite šta unosite, jedete, pijete…

 

LAV

POSAO: Pred vama je dan tokom kog će vam trebati mnogo strpljenja kako biste ostvarili sve ono što ste imali u planu. Dajte sve od sebe kako biste uspeli da izbalansirate obaveze.

LJUBAV: Moguće je da vam nije lako da priđete osobi koja vam se dopada jer vam deluje da ona već ima nekoga… pred vama je faza u kojoj ćete imati brojne ljubavne dileme.

ZDRAVLJE: Povedite računa o želucu koji bi mogao da bude osetljiv, a pogorovo su naglašeni problemi sa gorušicom. Takođe, danas vas nervoza prati tokom celog dana.

…nastavak na sledećoj strani…

 

Стране: 1 2 3 4