HOROSKOP: Očekuje vas strastven susret sa osobom koja će vam promeniti život

HOROSKOP: Očekuje vas strastven susret sa osobom koja će vam promeniti život

16 октобра, 2018 Off By ludarito

 

OVAN

POSAO: Možete da očekujete da ćete imati dodatan nalet energije i volje, pa će vam poslovno polje biti veoma pozitivno aktivirano. Nove ideje vam dolaze i veoma ste kreativni.

LJUBAV: Očekuje vas veoma strastven susret sa osobom sa kojom već neko vreme imate neobaveznu vezu. Možete da se nadate lepim trenucima na polju ljubavi.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa leđima i kičmom. Preporuka je da posetite fizioterapeuta kako biste našli način da olakšate tegobe koje vas muče. Rešenje za vaše probleme postoji.

 

BIK

POSAO: Nepovoljan je dan za papirologiju i bilo kakvu vrstu administracije. Nemojte da očekujete previše. Najbolje bi bilo da ne ulažete previše energije u posao.

LJUBAV: Dopada vam neko ko je povezan sa inostranstvom. Moguće je da ćete imati priliku za vezu na daljinu. Pred vama je šansa da ostvarite nov, zanimljiv odnos kakav niste imali.

ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol i bilo koji vid poroka. Potrudite se da vam snaga volje bude dovoljno stabilna i jaka kako biste uspeli da prevaziđete sva životna iskušenja.

…nastavak na sledećoj strani…

 

Стране: 1 2 3 4