DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za SREDU 17. OKTOBAR 2018.godine

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za SREDU 17. OKTOBAR 2018.godine

16 октобра, 2018 Off By ludarito

Vaga

Sve treba da ima svoj limit – čak i to da se saglasite sa tim da nemate limita. Zvuči kontradiktorno, ali nije. Morate se opustiti ponekad i prestati sebe da kočite u svakom smislu te reči. Danas biste mogli, pod uticajem zvezda, da padnete u iskušenje da odete jedan korak dalje, kada je jedna veza u pitanju. I dok ste veoma tolerantni kada je ljubav u pitanju, ipak postoji još toliko toga što se može uraditi pre nego što odustanete od svega. Razmislite o tome.

Škorpija

Trenutna planetarna energija danas će vam sugerisati da iako jedan sastanak može delovati skroz naopako, ustvari, biće to samo privid. Moguće je da ćete pogrešiti sa mestom sastanka, ili sa vremenom viđanja, ali sve će se na kraju ispostaviti sasvim uredu. Štaviše, bićete na sedmom nebu. Nemojte toliko brinuti oko sitnica.

Strelac

Danas biste mogli biti u prilici da donesete težak izbor ili da pristanete na neki kompromis. Stvari ne moraju biti toliko čudne kako vama izgleda, ako biste se mogli malo opustiti ili otresti nekog svog posvećenog (ili duhovnog!) ubeđenja. Ali, imajte na umu da ako želite da vaša veza napreduje i razvija se, onda morate sami preduzeti neophodne pozitivne korake.

Jarac

Bez obzira koliko vam je žao što ste napustili neku vezu nedavno, današnja planetarna energija sugeriše da je zaista vreme da se oprostite. Svesni ste da iako postoji izvesna privlačnost među vama, nekako vi niste zadovoljni sa druge strane. Nemojte oboje tugovati ili biti ljuti, nego zajedno proslavite slobodu koju ste jedno drugom dali.

Vodolija

Današnji aspekti mogli bi značiti da dok uviđate kako jedan plan sasvim propada, drugi, na koji i niste toliko računali, pokazuje se kao najbolje rešenje. Na kraju, moguće je da ste imali teška iskustva u prošlosti, ali ipak postoji nada za izlečenjem. Potrebno je da oboje budete iskreni jedno prema drugom i realni, pre nego idealisti oko vašeg zajedničkog života.

Ribe

Današnja astralna konfiguracija mogla bi da sugeriše da dok ste sa jedne strane posebno sentimentalni u svojoj trenutnoj vezi, sa druge možete biti veoma nemilosrdni. Znate da treba da sredite stvari u životu, ali moguće je da još uvek niste u stanju to da uradite. Da li vam fale reči da iskažete svoje potrebe? Kada dođete do jednog nivoa u vezi potrebno je da preuzmete stvar u svoje ruke i na lep način kažete tačno šta mislite.

Стране: 1 2 3 4