DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za SREDU 17. OKTOBAR 2018.godine

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za SREDU 17. OKTOBAR 2018.godine

16 октобра, 2018 Off By ludarito

Blizanci

Ukoliko idete na sastanak sa nekim za koga mislite da normalan, osećajan i nežan, onda vam se može desiti da nakon večerašnjeg izlaska promenite mišljenje. Pod uticajem današnje planetarne energije može vam se desiti da se veoma iznenadite nečijim nekonvencionalim ponašanjem, na način koji će vam biti poprilično šokantan. Šta će se desiti kasnije, zavisi isključivo od vas!

Rak

Današnja planetarna energija može biti dosta fascinantna ali i pomalo iritantna. Moguće je da ćete shvatiti kako vaša veza odjednom počinje da se kreće brže nego što ste zamišljali. Verovatno je da se potencijalno divite toj osobi i sada ćete se suočiti sa većom intimnošću. Najbolji način da se izborite sa svim tim je da budete totalno i do kraja ono što jeste!

Lav

Obično nemate problema da iskažete ono što osećate, ali kada su vaša najdublja osećanja u pitanju, to je druga stvar. Danas biste se mogli naći pod uticajem snažne planetarne energije koja će osvetliti onaj deo veze gde se držite striktno nekih načela i teorija, pre nego da se suočite sa trenutnom situacijom. Ponekad morate menjati svoja ubeđenja zbog trenutne situacije, imajte to na umu. Kada budete uvideli kako to utiče na vašu sposobnost da budete bliski sa nekim, odmah ćete poželeti da promenite mišljenje.

Devica

Trenutna astralna energija ohrabriće vas da pokažete i onu svoju drugu stranu (duboko skrivenu!) i pokažete svima da ste itekako sposobni da budete spontani. To će uticati na izvestan, vama bitan, odnos – u najboljem smislu te reči. Ponovo ćete oživeti, podmladiti tu vezu. Svemu i svakome je potreban prostor da diše i razvija se, te se postarajte da i sebi to obezbedite.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4