DNEVNI HOROSKOP za 17. OKTOBAR: Škorpija puna planova, Strelcu treba promena, Jarac pod stresom

DNEVNI HOROSKOP za 17. OKTOBAR: Škorpija puna planova, Strelcu treba promena, Jarac pod stresom

16 октобра, 2018 Off By ludarito

STRELAC

Posao

Poslovna matematika koju ste osmislili je veoma rizična. To što ste naumili graniči se s mogućim. Bolje je da sačekate još neko vreme, kako biste bili sigurni da će vam okolnosti ići na ruku.

Ljubav

Smeta vam sivilo svakodnevnice, i nešto biste da promenite. Slobodni Strelčevi će sigurno biti u potrazi za akcijom. Oni koji su u vezi, mogu osećati dosadu i nemir istovremeno.

Zdravlje

Problem u gornjem delu kičme.

JARAC

Posao

Otvorili ste mnogo frontova istovremeno, i svuda vam dobro ide. Ali ne zaboravite, što ste više na lestvici, tako se i protivnici umnožavaju, i sve ih je više koji bi na vaše mesto. Probajte da izgladite neke sukobe.

Ljubav

Danas vam zavođenje ne ide od ruke. Tačnije, nemate ni motiv za to. Zaokupljeni ste drugim mislima. Ovo je vreme pogodno za Jarčeve koji su u vezi. Oni prave planove za venčanje, izgradnju ili renoviranje kuće, kupovinu stana…

Zdravlje

Bolovi u leđima.

VODOLIJA

Posao

Zapeli ste u jednoj fazi posla ili novog projekta, ali odbijate da zatražite pomoć. Verujte da nije sramota pitati nekoga za mišljenje i savet. To može da bude čak i neko mlađi od vas. Jednostavno, nemamo svi isti ugao gledanja.

Ljubav

Možete da se osećate kao da vas partner zanemaruje. Ali to su samo vaše projekcije. Slobodne Vodolije će tražiti novo društvo u neobičnoj situaciji.

Zdravlje

Solidno.

RIBE

Posao

Veoma ste efikasni kada se koncentrišete na posao. To drugi znaju da cene, ali opet zaziru od vašeg mogućeg kiksa. Biće vam teško da dans unovčite svoje znanje i rad.

Ljubav

Moguća je veoma žučna rasprava sa partnerom. Kada prođe neko vreme, uvidećete da ste potpuno nepotrebno tako burno reagovali, i ptirom napravili dramu o kojem komšije pričaju.

Zdravlje

Nije loše, ali vam je potrebno više boravka u prirodi.

Стране: 1 2 3 4