Broje sitno do potpunog obrta: Život ovih 5 horoskopskih znakova će skroz promeniti u 2019. godini

Broje sitno do potpunog obrta: Život ovih 5 horoskopskih znakova će skroz promeniti u 2019. godini

16 октобра, 2018 Off By ludarito

2. Lav – Dolazi do pozitivne promene

Za vas, 2019. je godina razumevanja i realizacije. Konačno ćete preduzeti potrebne korake kako biste ostvarili svoje snove! Možda to neće biti uvek mirna vožnja – i iako ste navikli da uspešno savladavate prepreke koje vam se pojavljuju na putu, ovo bi moglo biti nešto s čim se nećete tek tako lako nositi.

U svakom slučaju, promene će biti dobre i omogućiće vam da pronađete istinsku ljubav! Prvih meseci više ćete biti usresređeni na prijatelje i odnose, ljubav i finansije, a možete doživeti nekoliko iznenađenja koja dolaze početkom godine preko druge osobe.

Od kraja juna do oktobra je najproduktivnija faza za lični razvoj, imatćete više energije i osećaćete više strasti.

 

Lične prilike za Lava:

Vaš produktivan period počinje krajem juna i traje do početka oktobra. Imaćete više energije i entuzijazma za život.

Oni rođeni 11. i 17. avgusta ove su godine u glavnoj fazi rasta, a krajem avgusta postići ćete svoje ciljeve.

 

3. Devica – Godina velike promene

Vi ćete, bez obzira na svoju stidljivost, ove godine izići iz vaše ljuske! Napokon ćete otpustiti svoje strahove i brige i preuzeti kontrolu nad svojim životom. Vreme je da upravljate svojim putem i zapamtite da je život ono što ste napravili od njega.

Zašto ne započeti s novom karijerom koju ste dugo sanjali ili ostaviti partnera koji ne ispunjava vaša očekivanja? Budućnost je vaša.

2019. ima sve kosmičke sastojke za posebnu godinu za one rođene u znaku Device, kako u ličnom razvoju, tako i u partnerstvu i odnosima. Promena će se osjetiti na ovom području od septembra 2018. i nastaviće se iduće godine.

Ovo je idealna godina za brak ili za povećanje zajednice, a mnogi u ovom znaku postaće roditelji ili će doneti na svet neke nove ideje. Do maja će postojati potreba za nekim ograničenjem, a tokom avgusta/septembra možda ćete morati da pripazite na kilograme i ishranu.

 

Lične prilike za Devicu:

Vera u sebe i poboljšanje stava prema životu su mesto gdje leže vaše najbolje mogućnosti.

Jupiter će ostati u vašem znaku do kraja septembra 2019. i doneće vam pogodnosti ako želite da napredujete u životu. Sredinom godine pratiće vas neka dodatna sreća.

…nastavak na sledećoj strani…

 

Стране: 1 2 3