Nedeljni horoskop: DVA ZNAKA u PETAK mogu da OČEKUJU NOVAC!

Nedeljni horoskop: DVA ZNAKA u PETAK mogu da OČEKUJU NOVAC!

15 октобра, 2018 Off By ludarito

JARAC

Zainteresovani ste poslovima koji traže angažovanost na polju planiranja i organizacije. Radite sa nekim ko hoće da radi, nikako ko samo priča, čeka da se drugi angažuju više od onoga što oni mogu da pruže. Petak povoljan za komunikaciju sa Devicom ili Lavom. Ne verujete u slučajnosti kada je ljubav u pitanju. Želite po svaku cenu da se neke stvari dese programirano, po planu. Prihvatite iznenađenja jer ona su najlepša. Počnite da mršavite, šejkovi su dobra preporuka za dijetu.

 

VODOLIJA

Možete i ne možete sa saradnicima, baš ste osoba koja se razlikuje od drugih u svakom smislu. Pozitivni haos na poslu vam prija. Oni koji se bave umetnišću biće pod pritiskom posebno finansijskim. Ako ste u nekoj kompaniji zaposleni, pazite se nadređenih. Ako ste u braku ili vezi potrudite se da partner u vama vidi toplinu, ne samo osobu koja je hladna i nezainteresovana a puna kritike. Potrebno vam je više vazduha.

 

RIBE

Česta depresija zbog osoba koje vam duguju novac. Niste neko ko može da sačeka ili izdrži nečiju lažnu priču, shvatate sve u startu. Borite se za svoje mesto pod suncem. Emotivno morate da prihvatite da niste u pravu kada su osećanja jedne Vodolije upućene ka vama. Vodolija vas gleda ozbiljno a vi ste se totalno povukli i nikako da se oslobodite. Ribe u braku mogu da očekuju od partnera zahlađenje, posebno ako je to Škorpija u znaku. Zdravlje vam je povezano sa hormonima.

Стране: 1 2 3 4