Nedeljni horoskop: DVA ZNAKA u PETAK mogu da OČEKUJU NOVAC!

Nedeljni horoskop: DVA ZNAKA u PETAK mogu da OČEKUJU NOVAC!

15 октобра, 2018 Off By ludarito

DEVICA

Morate da prihvatite druge saradnike onakve kakvi jesu. Vi ih dobro procenite ali često su vaše ocene niske. Ako ste muška Devica onda možete imati problem sa Škorpijom koja vas stalno pritiska nekim novim bespotrebnim zadacima. Morate da se čuvate od njih jer oni ipaak imaju samo svoj cilj. Emotivno dobra nedelja za novo poznanstvo, a ljubav ostvarujete sa Jarcem. Ako ste u braku onda ćete biti udaljeni od voljene osobe, jer ste pred svađom. Mnogo vam se mišljenja po svemu udaljavaju. Zdravstveno ste dobro.

 

VAGA

Pred vama je vreme koje treba iskoristiti veoma iskusno i efikasno. Petak i vikend očekujte dešavanja na polju finansija. Sreda je dan kada uključujete svoju intuiciju i pokrećete unutrašnji glas kada je posao u pitanju. Dobijate novac koji zaslužujete. Strelac, Rak, Vodolija su osobe koje vam bliske emotivno. Ako ste u braku onda morate da prihvatite partnera koji vam nudi sigurnost iako ne verujete preterano u njegovu ponudu. Pripazite na jetru.

 

ŠKORPIJA

Ambicija na vrhunskom nivou. Nedelja počinje sa izlaskom planete Mesec iz vašeg sazvežđe pa ćete biti osetljiviji i skloni nekim neishitrenim potezima posebno na polju finansija. Dobro je za sve Škorpijone da svoje znanje prenose drugima. Imate harizmu i moć koji drugi nemaju. Emotivno vas ne zanima toliko veza već dobar provod. Imaćete ljubav i strast sa dve osobe. Dupla veza. Zdravstveno obratite pažnju na razne upale i infekcije posebno je bešika osetljiva.

 

STRELAC

Posao vas svakako čeka i računajte na utorak koji će biti uspešan dan za važan poslovni dogovor. Preko vikenda imaćete poziv jednog Škorpijona koji želi da uloži novac u vaše ideje i projekte. Sve dobro planirajte i izračunajte. Emotivno vam je bolje, imate vezu koja vam pruža stabilnost ili bar imate šansu za stabilnost. Tu osobu ne odbacujte od sebe, pre nego vidite kako će ta veza ići, gajite strpljenje. Čuvajte se povišene temperature.

…nastavak na sledećoj strani…

 

Стране: 1 2 3 4