Nedeljni horoskop: DVA ZNAKA u PETAK mogu da OČEKUJU NOVAC!

Nedeljni horoskop: DVA ZNAKA u PETAK mogu da OČEKUJU NOVAC!

15 октобра, 2018 Off By ludarito

BLIZANCI

Ponedeljak i petak su dobri dani za novac. Dobro se osećate kada zarađujete i kada je sve pod vašom kontrolom. Pokažite u poslu pronicljivost i istrajnost u onim delatnostima koje nisu svojstvene vašim kolegama i saradnicima, svakako ste njihov idol i vođa. Emotivno ste u grču, ljubav vam je veoma važno i pokazivanje svojih osećanja. Otvorite se i sigurno ćete biti srećniji i imati više mogućnosti da uživate u ljubavi. Jačajte imuni sistem odmorom.

 

RAK

Borite se za svoje mesto pod suncem, kraj nedelje je uvek dobar za novac, poziv, ponuda, saradnja sa osobom iz vatrenog sazvežđa vas vodi u dobru energiju i moguću zaradu. Bolji vam je emotivni život tokom nedelje. Imaćete lep susret sa jednom suptilnom Devicom koja će vas sigurno obasuti nežnostima i strasti. Žena Rak mora da smanji svoju sujetu, previše strahujete od gubitka partnera. Zdravstveno vas muči umor od preteranog posla.

 

LAV

Često se vezujete za osobe koje nisu na vašem nivou. Morate da se okrenete nekim svesnijim i jačim saradnicima koji znaju šta žele i koji moraju da se angažuju mnogo više od onoga šta sad trenutno pružaju. Lav u braku je siguran u partnera i kao da mu nije potrebno da obrati pažnju na želje voljene osobe, ali nije tako. Ne reaguju svi isto, posebno ako vam je partner Ovan ili Vaga ili hirovita Vodolija koja ne oprašta nepažnju. Zdravstveno ste predisponirni bolovima u kolenu.

…nastavak na sledećoj strani…

 

Стране: 1 2 3 4