DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za NEDELJU 14. OKTOBAR 2018.godine

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za NEDELJU 14. OKTOBAR 2018.godine

13 октобра, 2018 Off By ludarito

Vaga

Uživaćete u današnjem danu zahvaljujući odličnom planetarnom poravnanju. Ono će posebno ohrabriti svaku vrstu druženja, te je upravo današnji dan idealan da organizujete druženje koje želite već duže vreme. Možda nećete osetiti snažan udar ljubavnih strela, ali svakako ćete upoznati lepotu konverzacije sa osobom koja vam se dopada i shvatiti da želite nešto više od toga. Samo napred.

Škorpija

Danas ćete, zahvaljujući odličnoj planetarnoj energiji, imati priliku da testirate svoju teoriju vezanu za osobu koja vam se dopada. Tek onda dozvolite sebi da zaključite da li želite da saznate o toj osobi daleko više ili ostanete na tome što znate i krenete dalje. Ključ donošenja ispravne odluke je u vašoj snazi komunikacije i sposobnosti da izvučete iz drugog upravo ono što vas interesuje.

Strelac

Pred vama je period kada ćete biti u prilici da proširite svoj krug prijatelja i upoznate nove i interesantne ljude. Jedan poseban sastanak će vas duboko impresionirati, što zbog širine i dubine mišljenja i obrazovanja, to zbog drugih atraktivnih atributa. Inteligentan razgovor je odličan način na uspostavite izvestan napredak u odnosu.

Jarac

Današnja planetarna energija pomoćiće vam da izgradite most između vas i jedne posebne, vama bitne, osobe. Možda nemate dosta prilika da budete zajedno i verovatno se divite jedno drugom sa izvesne distance. Bilo kako bilo, Kupidonova strela će vam pomoći a vi se svakako nećete žaliti. Šta više, odlepršaćete na sedmo nebo.

Vodolija

Ponekad je moguće da vam se osoba svidi na prvi pogled i da shvatite kako ste baš jedno za drugo. Ukoliko posetite neku zabavu večeras, to bi moglo da vam se dogodi. Jedna osoba će se izdvojiti iz gomile. Verujte svom instinktu i vidite gde će vas on odvesti.

Ribe

Možda vam današnja planetarna energija ne bude od pomoći kada je neka nova veza u pitanju, ali svakako će vam pomoći da malo bolje razumete svoje ranije veze. Konverzacija koju ćete voditi, može imati veoma interesantan završetak. Svakako, očekujte da večeras uživate u svakom pogledu!

Стране: 1 2 3 4