Nedeljni horoskop od 15. do 21. oktobra 2018: Veoma dobar period za Vage, Vodolije i Škorpije, a šta očekuje ostale horoskopske znake

Nedeljni horoskop od 15. do 21. oktobra 2018: Veoma dobar period za Vage, Vodolije i Škorpije, a šta očekuje ostale horoskopske znake

12 октобра, 2018 Off By ludarito

OVAN

LJUBAV: Bićete usmereni na nove ljude i nova poznanstva, ali i dalje postoji mogućnost provokacija, pa i rasprava koje vam ne idu na ruku. Radi se o tome da treba da pazite kako komunicirate. Zato se ne zalećite. Budite taktični i uviđavni.

 

KARIJERA: Maštaćete o boljem poslu i većim preduzimanjima. Kad se trgnete brzo ćete se spustiti na zemlju. Važno je biti realan i postaviti ciljeve na zreo način. Oni koji u tome uspeju kretaće se prema dobrim rezultatima. Samo treba više strpljenja.

ZDRAVLJE&SAVET: Budite taktični sa šefovima.

 

BIK

LJUBAV: Vaše ljubavne dogodovštine i lovačke priče postaće sve popularnije, a vi osoba bez koje se u društvu ne može. Svaki dan događaće se nešto što će vam buditi osećanja i činiti vaš privatni život ispunjenim. Bićete jako zabavni drugima.

 

KARIJERA: U trenucima kad osećate povećan pritisak na temu rokova posla pozovite se na svoja prava. Tako ćete stvari usmeriti u pozitivnom pravcu i izbeći ćete nepotrebne rasprave. Ne zavaravajte se da vas vole, njima je do toga da vas koriste.

ZDRAVLJE&SAVET: Imajte mere u svemu.

 

…nastavak na sledećoj strani…

 

Стране: 1 2 3 4