BIK i DEVICA – MESEČNI HOROSKOP za OKTOBAR : Vreme je za radikalne životne promene!

BIK i DEVICA – MESEČNI HOROSKOP za OKTOBAR : Vreme je za radikalne životne promene!

9 октобра, 2018 Off By ludarito

BIK

Ljubav

Retrogradnost vaše vladarke Venere u polju ozbiljnih emotivnih partnerstava startuje u prvoj nedelji oktobra. Ovo je uvek čudan period za vas, ali ne mora da znači automatski da je loš. Oktobar je dobar za ISPRAVLJANJE grešaka iz prethodnog perioda, za vraćanje na važna pitanja koja su ostala nedorečena i nerešena , za to da shvatite koji su vaši lični propusti u odnosu sa voljenom osobom i ukoliko na ovaj način budete funkcionisali, malo je verovatno da će vaše bitne emotivne relacije na bilo koji način biti ugrožene.

 

No, naravno – ne možemo da zanemarimo da postoji i onaj, drugačiji način – a to je da retrogradnost Venere potencira na sukobima, na stresu, na promenljivom i nestabilnom funkcionisanju, na isključivosti i u suštini – na celoj paleti onih loših osećanja….U suštini, ovaj mesec proverava stabilnost vaših veza i brakova i mora se priznati da će to biti veliki ispit….koji neki parovi neće položiti kako valja….Vreme je za raščišćavanja i svođenja računa, pa na koju stranu se zalomi….Ukoliko ste slobodni – prošlost će kuckati na vaša vrata. Pored nje – samo strasni i neobavezni momenti…

 

Posao

Jedan dosta aktivan mesec je pred vama. Iako ćete imati povremeno nekih napetih momenata sa kolegama i nadređenima, uglavnom ćete uspevati da sve ovo okrenete u svoju korist. U poslovnim partnerstvima – budite spremniji na prilagođavanje, da ne bi došlo do neželjenih situacija. Tokom druge dekade meseca moguće su iznenadne ponude i otvorene poslovne šanse. Dobro razmislite da li ste spremni za tako nešto. Po pitanju finansija – i pored solidnih prihoda, nećete biti potpuno zadovoljni.

 

Zdravlje

Bićete osetljiviji nego inače, pa je u ovom mesecu potrebno dosta voditi računa o imunitetu. Skloni ste prehladama, virusnim i bakteriološkim infekcijama.

 

…nastavak na sledećoj strani…

 

Стране: 1 2