Ribe će danas patiti kao nikad: A ovaj znak večeras čeka IZNENAĐENJE

Ribe će danas patiti kao nikad: A ovaj znak večeras čeka IZNENAĐENJE

5 октобра, 2018 Off By ludarito

 

DEVICE

Pripadnici ovoga znaka danas će biti veoma poletni i vidno raspoloženi. Mnoge Device će se danas obradovati nekoj osobi i komunikaciji sa njom. Pred kraj dana mogu dobiti veoma zanimljivu poruku od osobe koja im se dopada.

 

VAGA

Mnoge Vage će se danas u prvi mah mučiti sa depresijom i anksioznošću. Neka osoba u koju su imali puno poverenja im na neki način može okrenuti leđa, što će pripadnike ovoga znaka veoma rastužiti. Neki planovi koje su imali će se najverovatnije odložiti.

 

ŠKORPIJA

Škorpije danas očekuje dosta nervoze i napetosti. Mnogi pripadnici ovoga znaka će se mučiti oko nekih poslovnih pitanja koje trebaju završiti u narednom periodu. I ako žele da neke odluke donesu što pre, bilo bi dobro da malo prikoče. Danas bi trebalo obratiti pažnju kako komuniciraju sa svojim partnerima.

 

STRELAC

Mnogi Strelčevi će današnji dan provesti u pokretu. Neki pripadnici ovoga znaka će stupiti u kontakt sa osobama koje nisu čule već duže vreme. Neki pripadnici ovoga znaka mogu imati manje finansijske probleme. Ovaj dan nije dobar za ulaganja.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4