ODABERI NARUKVICU koja ti se NAJVIŠE SVIDJA I SAZNAJ da li IMAŠ SREĆE u LJUBAVI

ODABERI NARUKVICU koja ti se NAJVIŠE SVIDJA I SAZNAJ da li IMAŠ SREĆE u LJUBAVI

5 октобра, 2018 Off By ludarito

Onda kada postanete istinski svesni sebe, bićete zaista spremni da se otvorite za ljubav. Kada znate šta da očekujete od sebe, znaćete i šta da očekujete od partnera. Procenjivanjem sebe i proučavanjem sopstvene prirode, možete otkriti ključne kvalitete i činjenice o svojoj ličnosti koje doprinose vašem ljubavnom životu.

Narukvica 1. – realni, ali zabavni u ljubavi

 

Vi ste otvorena, društvena i realna osoba. Imate visoko sampouzdanje i ne dozvoljavate negativnim mislima da vam okupiraju um. Takođe, slepo verujete partneru i dajete mu slobodu koja mu je potrebna i koju zaslužuje. Zauzvrat, međutim, očekujete mnogo. Želite da on uloži onoliko truda koliko i vi.Vi znate da nijedno osećanje ne može večno trajati. Jednog dana ste srećni, drugog tužni, pa sledećeg opet srećni. Vi ste realna osoba i znate da ljubav nije bajka.

 

Prihvatajući činjenicu da ljubav ne može uvek biti med i mleko, spremni ste da prihvatite i sve male nesavršenosti koje dolaze sa njom.

Uzimajući u obzir tokoliko truda ulažete u vezu, ponekada vas frustrira kada partner ne može da vam pogodi ili jednostavno pročita misli. Međutim, otvoreni ste za komunikaciju i prihvatate činjenicu das vi vole na drugačiji način i da smo svi različiti. Volite da govorite prijateljima o partneru i da se njime hvalite. Ne propuštate večere ili zabave na kojima možete prisustvovati sa voljenom osobom.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3