HOROSKOP: Bikovima se udvara Rak, Devicu očekuje priliv novca

HOROSKOP: Bikovima se udvara Rak, Devicu očekuje priliv novca

5 октобра, 2018 Off By ludarito

 

ŠKORPIJA

POSAO: Važno je da tokom današnjeg dana ne zanemarujete sitnice. Ako budete bili vredni, postićićete mnogo važnih stvari o kojima ste ranije razmišljali i koje ste od ranije planirali.

LJUBAV: Nemate nikakvu zadršku u komunikaciji sa voljenom osobom i otvoreno joj pokazujete sve što mislite i osećate. Moguće je da će vam današnji dan biti prilično promenljiv.

ZDRAVLJE: Očekuje vas poboljšanje na polju zdravlja ako ste imali neke tegobe probleme iz proplosti, sada ćete ih rešiti. Povoljan je period za neku intervenciju ili za početak lečenja.

 

STRELAC

POSAO: Moguće je da ćete danas imati priliku da uzmete slobodan dan. U svakom slučaju ne očekuje vas previše obaveza. Možete da se opustite i da se ne opterećujete obavezama i poslovima.

LJUBAV: Nova ljubav je na pomolu! Moguće je da vam to poznanstvo dolazi sasvim iznenada i na mestu na kom to najmanje očekujete. Ako ste zauzeti imaćete jako dobar odnos sa voljenom osobom.

ZDRAVLJE: Odlično stanje na polju zdravlja vas očekuje. Možete da se nadate jako dobroj situaciji. Pred vama je dan u kojem ne biste trebali da budete opterećeni sa bilo čim.

 

JARAC

POSAO: Imate dobre ideje i veoma ste aktivni u njihovom sprovođenju. Zacrtali ste sebi veoma visoke ciljeve ali ostvarićete ih. Samo je važno da ostanete uporni, disciplinovani i odgovorni.

LJUBAV: Ukoliko ste u braku može doći do manjih svađa sa voljenom osobom. Oni koji su slobodni upoznaju osobu iz istog grada. Pred vama je prilika za početak nove veze u kojoj ćete uživati.

ZDRAVLJE: Probava je osetljiva, moguće je da ćete imati neke manje smetnje sa varenjem i zato je jako važno da pazite na svoju ishranu. Izbegavajte namirnice koje se teško vare i koje izazivaju nadutost.

 

VODOLIJA

POSAO: Očekuju vas važna poznanstva, pregovori kao i komunikacija koja može biti presudna za vaše poslovno stanje. Ukoliko se bavite poslovima vezanim za trgovinu imaćete uspeha.

LJUBAV: Lepršavi ste, zavodljivi i lako ulazite u flert. Možete da se nadate veoma lepim dešavanjima na ovom polju. Pred vama je šansa da se ostvarite u onoj ulozi o kojoj ste maštali.

ZDRAVLJE: Izbegavajte cigarete i duvanski dim koji mogu biti veoma štetni za vas sada. Potrudite se da date svoj maksimum kako bi organizovali zdrav život, kako bi rešili svoje probleme.

 

RIBE

POSAO: Možete da se nadate jako dobroj situaciji na polju finansija. Pred vama je dan u kom možete imati pozitivna dešavanja. Moguće je da će vam se neko ulaganje koje ste ranije napravili sada isplatiti.

LJUBAV: Ne želite da čekate, već da odmah delujete u kontaktu sa voljenom osobom. Važno vam je da se neke stvari dese što pre. Očekuje vas prilika da uživate u lepim trenucima sa njom.

ZDRAVLJE: Dijeta bi vam prijala ili izmenjen režim ishrane. Bilo bi dobro da se posavetujete sa nutricionistom. Potrebno je da menjate neke navike kako bi izbegli potencijalne probleme.

Стране: 1 2 3 4