DNEVNI HOROSKOP za SUBOTU 6. OKTOBAR 2018. godine

DNEVNI HOROSKOP za SUBOTU 6. OKTOBAR 2018. godine

5 октобра, 2018 Off By ludarito

BLIZANCI

 

POSAO
Ukoliko se nalazite u neprijatnoj situaciji, nemojte ponavljati poznatu priču i davati neproverena obećanja. Važno je da redovno proveravate informacije koje utiču na poslovnu saradnju.
LJUBAV
Ponekad je teško prihvatiti različita ograničenja koja postoje u ljubavnom životu. Izbegavajte nepotrebna uzbuđenja ili izazovno koketiranje sa jednom osobom. Sačuvajte emotivnu diskreciju.
ZDRAVLJE
Problemi sa grlom.

RAK

 

POSAO
Nalazite se u novoj dilemi. Nije vam jasno da li se neko poigrava vašim poverenjem ili je po sredi zajednički nesporazum u poslovnom dogovoru. Ipak, saradnici neće dozvoliti da trpite nepravdu i da vas neko potiskuje.
LJUBAV
Situacije koje po vašem mišljenju izgledaju interesantno, voljena osoba više posmatra sa određenom dozom nepoverenja ili odbijanja. Imate različite kriterijume pri selekciji planova.
ZDRAVLJE
Korigujte ishranu.

LAV

 

POSAO
U susretu sa saradnicima dešava se da imate različite primedbe na nečije ponašanje i teže vam je udovoljiti nego obično. Bez obzira na nečije obećanje, primećujete da stvari idu u pogrešnom pravcu.
LJUBAV
Ljubavna tema ima pozitivan uticaj na vaše raspoloženje. Neko svojim manirima ume da vas podigne u oblake ili da ispuni vaša očekivanja.
ZDRAVLJE
Odlično.

 

DEVICA

 

POSAO
Zabrinuti ste zbog nečijih reči i to sa dobrim povodom. Da biste sačuvali svoje poslovne interese, morate pribegavati nekom malom lukavstvu ili zaobilaznim pravilima.
LJUBAV
Primećujete kako sve više počinje da vam smeta iznenadna euforija u partnerovom ponašanju. Imate osećaj nostalgije ili lične nesigurnosti koji vas prati.
ZDRAVLJE
Boravite što više na svežem vazduhu.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4