Šta pokazuje pozicija Marsa u vašem horoskopu: Ovnovi su ambiciozne, Ribe neodlučne!

Šta pokazuje pozicija Marsa u vašem horoskopu: Ovnovi su ambiciozne, Ribe neodlučne!

4 октобра, 2018 Off By ludarito

 

Uticaj Marsa u promenljivim znacima:

Mars u Strelcu – Nestrpljivi ste i impulsivni a energiju često trošite na nepotrebne stvari. Otvoreni ste i iskreni, uvek u pokretu i potrazi za slobodom. Vaš nezavisni duh ne trpi nikakve stege.

 

Mars u Devici – Vredni ste, precizni, pedantni i analitični, a sve što radite, radite perfekcionistički. Nervozni ste i kritički nastrojeni. Nikada niste do kraja zadovoljni onim što ste uradili, uvek možete bolje.

 

Mars u Blizancima – Stalno ste u pokretu, mesto vas ne drži, a disciplina vam je slaba tačka. Direktni ste i otvoreni, pa lako povredite druge. Napeti ste, nervozni i razdražljivi, zbog čega ste skloni svađama i raspravama.

 

Mars u Ribama – Neodlučni ste i često vam nedostaje energija. Kada niste u stanju da se nosite sa problemima, povlačite se. Zahvaljujući urođenoj intuiciji i naglašenom senzibilitetu, „čitate“ druge ljude.

 

Ako imate Mars u Lavu, u svemu tražite priznanje i aplauz, volite da dramatizujete stvari i da budete u centru pažnje. Samouvereni ste, samosvesni, lako se naljutite i planete. Velikodušni ste, srdačni, dinamični i atraktivni.

 

Sa Marsom u Vodoliji, svojeglavi ste i terate po svome, ne obazirući se na mišljenje i potrebe partnera. Brzo stičete prijatelje, elokventni ste i volite da polemišete.

Стране: 1 2 3