Šta pokazuje pozicija Marsa u vašem horoskopu: Ovnovi su ambiciozne, Ribe neodlučne!

Šta pokazuje pozicija Marsa u vašem horoskopu: Ovnovi su ambiciozne, Ribe neodlučne!

4 октобра, 2018 Off By ludarito

Planeta akcije otkriva gde i kako trošite energiju, koliko ste preduzimljivi i na koji način rešavate probleme…

Znak i astrološka kuća u kojoj se nalazi vaš Mars, simbol akcije, seksualnosti i sukoba, pokazuju gde i kako trošite energiju, odnosno u kojim oblastima života ste najaktivniji. Pozicija planete akcije govori i o tome koliko ste preduzimljivi i koliko inicijative imate, bilo da se radi o pokretanju posla ili motivaciji drugih osoba iz vaše okoline. Takođe, Mars pokazuje i način na koji rešavate probleme.

 

Uticaj Marsa naglašen je u OvnuŠkorpijiJarcu, a oslabljen u VagiBiku Raku. Pozicija Marsa u fleksibilnim znacima, Blizancima, Devici, Strelcu i Ribama, dosta utiče na nervni sistem, zbog čega su osobe koje ga imaju, često nervozne, a odluke donose pod uticajem emocija. Osobe sa Marsom u Vodoliji su svojeglave i šarmantne, a sa Marsom u Lavu često u centru pažnje, zbog svog zanimanja ili harizmatičnosti.

 

Znaci u kojima je uticaj Marsa naglašen:

Mars u Ovnu – Vaša energija je nepresušna, naročito seksualna. Vrlo ste ambiciozni, borbeni, strastveni, nestrpljivi i nagli pa vas je lako isprovocirati, a vaše reakcije mogu da budu eksplozivne.

 

Mars u Škorpiji – Posedujete ogromnu snagu volje i jake emocije. Vaša posesivna i ljubomorna priroda često vas tera na nesmotrene poteze. Hrabri ste, odlučni i borbeni, pa vas ne treba imati za neprijatelja.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3