BUBAMARE su oduvek donosile srecu. Izaberi jednu i pogledaj kakvu ti srecu nosi.

BUBAMARE su oduvek donosile srecu. Izaberi jednu i pogledaj kakvu ti srecu nosi.

4 октобра, 2018 Off By botanika

Osoba koju jako dugo poznajete i koja vas izuzetno ceni, ucinice nesto lepo za vas. To nije ljubav, vec prijatelj, koji vas dobro poznaje i tacno ce znati pravi nacin da vas usreci.

Bice to prelepo iznenadjenje za vas. Time ce vas usreciti i ucvrstiti vase prijateljstvo. To ce biti njen nacin da vam se zahvali za sve godine prijateljstva, ljubavi i postovanja. Videcete, bicete veoma srecni i prijatno iznenadjeni, prvenstveno poklonom, ali i svojim prijateljem, jer su oni pravo blago.

 

Ako ste izabrali bubamaru 3

Vi znate sta znaci cuvati prijatelje kao „malo vode na dlanu“ i tako se ophodite prema njima. Sa mnogo ljubavi i paznje postupate prema njima, jer su vam jako bitni i stalo vam je do njihove ljubavi i razumevanja. Vrlo ste amviciozni, iako ponekad imate nerealne ciljeve.

Ali vasa nada nikad ne umire i uvek verujete u ostvarenje tih ciljeva. Evo sta bubamara 2 donosi za vas: Uskoro ce se desiti nesto sto ce vas neizmerno obradovati. To ce biti nesto cemu se niste nadali i vasoj sreci nece biti kraja. To nije nikakva skrivena niti dugo ocekivana zelja, vec nesto posebno. Bubamara vam nece otkriti o cemu je rec, ali budite sigurni da ce se to uskoro desiti. Osoba koja vam ovo priredjuje je poznanik, koga ce te jos vise ceniti i voleti. Bice to vrlo interesantan poklon, koji ce vas obradovati neizmerno.

Стране: 1 2