Nekim ljubavima jednostavno nije suđeno: Ove horoskopske znakove čeka TUŽAN KRAJ

Nekim ljubavima jednostavno nije suđeno: Ove horoskopske znakove čeka TUŽAN KRAJ

2 октобра, 2018 Off By ludarito

Lav – Vodolija

Borbeni Lav, egoistični ljubitelj svih ovozemaljskih blagodeti sušta je suprotnost nesebičnoj Vodoliji koja neretko ume da odluta u neke više sfere koje ne pripadaju svetu u kome živi. Distanca koju ona drži u odnosu na njega još više učvršćuje njegovu nameru da je osvoji. Kada se to desi, Lav je taj koji je u stanju da satima priča dok ga ona sluša, jer pokušava da shvati kako je njeno srce moglo da pripadne nekom ko je dijametralno suprotan od nje.

Njemu Vodolijina pažnja izuzetno prija i vremenom oni, ma koliko različiti, izgrađuju vrlo jak timski odnos. Lav je ubeđenjen da je njihova ljubav sudbinska i da su zajedno jači od celog sveta. Međutim, čak i onda kad mu se učini da nema mesta za zebnju i kada je potpuno siguran u Vodolijina osećanja, ona ga naprečac ostavlja jer se plaši siline svojih emocija i ne želi da je on zarobi. I ovaj scenario se ponavlja u više navrata, a svaki put im se čini da je to poslednji i da su ipak jedno u drugom našli ono što su želeli.

Ipak, on pokušava da dominira nad njom, postaje prilično opsesivan i ne dozvoljava joj da diše a šta je jednoj Vodoliji bitnije od lične slobode? Svaki put je ona ta koja odlazi i ma koliko puta mu se vrati, ona konačno rešava da ipak želi život bez njega. On, potpuno skrhan, ne može da se pomiri sa tom idejom i periodično pokušava da joj dokaže da je donela pogrešnu odluku. Time samo čini štetu samom sebi, jer što je uporniji, to je njoj napornije da ga sluša i često pokušava da prekine svaki kontakt sa njim.

Iako je od starta svesna da su 2 različita sveta, ona na njega dugo gleda ne samo kao na ljubavnika već i najbližeg prijatelja. Međutim, kako vreme curi, tako se u njoj sve lepe i nekada vrlo jake emocije gase te prema njemu ne oseća ništa više sem prezira, a on to nikako ne može da shvati.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3