NEDELJNI HOROSKOP Od 01- 07. OKTOBRA : Bikovi gube novac, Vodolije su dovoljne same sebi, a Ribe imaju posla preko glave

NEDELJNI HOROSKOP Od 01- 07. OKTOBRA : Bikovi gube novac, Vodolije su dovoljne same sebi, a Ribe imaju posla preko glave

30 септембра, 2018 Off By ludarito

Lav

Posao

Važne stvari će ići kako treba u ovoj nedelji, ali će postojati sitnice oko kojih se možete nervirati ili se više puta vraćati na njih. Uglavnom će biti nekih problema sa papirima, ili u ugovorima pa tu posebno obratite pažnju. Ukoliko vam je potrebno neko uverenje ili dozvola za nastavak rada ili za projekat oko kojeg ste angažovani – sigurno je da ćete više puta morati da obilazite šaltere da biste ovo završili jer će vam uvek faliti « jedan papir ». No, sve će ovo doći na svoje mesto pred kraj radne nedelje.

Novac

Ni vas neće mimoići troškovi-novac će vam se izvlačiti malo po malo, a kada se presaberete shvatićete da ste potrošili mnogo više nego što ste planirali.

Zdravlje

Grlo I respiratorni organi su vam dosta osetljivi tokom ovog perioda. Jačajte imunitet I više vodite računa o sebi.

 

Devica

Posao

Imaćete osećaj da samo tapkate u mestu I da se non stop vrtite oko jednih te istih stvari. Venera u vašem polju komunikacije je maltene potpuno statična I sprema se za svoju retrogradnost koja će otpočeti 5-og oktobra. Iz tog razloga ništa od dogovora kao da sada neće moći da bude definisano, I stalno ćete se vraćati na početak. U ovoj sedmici obratite dosta pažnje I na papirologiju, izveštaje, dokumentaciju – jer možete nehotice napraviti veće propuste.

Novac

Umete da zaradite, ali koliko god da vam se novca slije u džepove – uvek se nađe neki trošak ili dugovanje koje se mora podmiriti koliko odmah…

Zdravlje

Starije Device će hronične tegobe spopasti sa svih strana. Mogli biste da odete na kontrolu kod nadležnog lekara. Mlađi – korektno.

 

Vaga

Posao

Proverite ono što ste u prethodnom periodu uradili, jer možete otkriti da postoje neki propusti koje sada možete ispraviti. Takođe, posebnu pažnju obratite na sve ono što radite a što je vezano za papire I dokumentaciju jer se mogu potkrasti greške. Što se tiče obaveza, ove nedelje ćete ih ili polovično odraditi, ili će vam biti potrebno više pokušaja da sve privedete kraju. Ukoliko računate na nečiju podršku, na savet ili na pomoć – moguće je da će to biti prolongirano za naredni period.

Novac

Vrlo “skokovito” po pitanju finansija ove sedmice. Moguća su kašnjenja priliva, neki zastoji u naplati. Drugi deo sedmice vam je dosta bolji.

Zdravlje

Niste loše, ali niste ni dobro. Mlađi mogu osećati promenljiv energetski nivo, a kod starijih može doći do jačeg pada imuniteta.

 

Škorpija

Posao

Do polovine sedmice imaćete osećaj da vas situacije koče I da non stop morate da preskačete neke prepreke I savlađujete ih. To vas pomalo umara, ali više mentalno nego fizički, pa će neki od vas imati potrebu da odustanu, I to onda kada su maltene pred ciljem. Dakle – odustajanja nema! Uložite dodatno trud I energiju, jer će vam se to itekako isplatiti u narednom periodu! Iako sada nemate takav osećaj, pred vama je izuzetno plodonosno vreme I zato nepokolebljivo istrajte dalje!

Novac

Možete se uznemiriti jer neki prilivi kasne, preteći da vam ugroze finansijsku konstrukciju koju ste osmislili. Samo polako – drugi deo sedmice je bolji.

Zdravlje

Iako se osećate znatno bolje nego u prethodnom periodu, još uvek niste u potpunosti “svoji”. Više odmora, više kretanja, više spavanja…

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4