NEDELJNI HOROSKOP Od 01- 07. OKTOBRA : Bikovi gube novac, Vodolije su dovoljne same sebi, a Ribe imaju posla preko glave

NEDELJNI HOROSKOP Od 01- 07. OKTOBRA : Bikovi gube novac, Vodolije su dovoljne same sebi, a Ribe imaju posla preko glave

30 септембра, 2018 Off By ludarito

Bik

Posao

Manji problemi u poslovnoj svakodnevici. Postoji mogućnost nesporazuma ili nekih zbunjujućih situacija, pa pre nego što odreagujete, pokušajte da prvo sa kolegama raščistite stvari na neki miran način. U ovoj ste nedelji nešto usporeniji, malo vam je teže da funkcionišete, umaraju vas obaveze ali i ljudi sa kojima ste u kontaktu. Ne žurite nigde i makar dva puta proverite ono što ste uradili, pošto postoji mogućnost grešaka. Naročito obratite pažnju na sva papirološka pitanja.

Novac

Mogućnost gubitka novca ili nekog većeg troška koji se vezuje za decu, članove porodice, automobil ili kućni aparat.

Zdravlje

Ulazite u period smanjenog imuniteta, pa je potrebno da obratite pažnju na ishranu, oblačenje, dovoljno odmora i kvalitetnog sna.

 

Blizanci

Posao

U ovoj nedelji će povremeno biti zastoja u komunikaciji sa osobama koje su vam poslovno važne. Neko na vas može vršiti pritisak, pa iskoristite svoje diplomatske veštine da na pravi način izađete iz ovih situacija. Potrudite se da svoje obaveze završite na vreme, a pogotovo u prvom delu nedelje obratite pažnju na sva papirološka pitanja. U ovoj sedmici neće biti nekih velikih promena, već pre njihovih nagoveštaja za naredni period.

Novac

Neki pogrešni potezi vam mogu izbaciti novac iz džepa zato u ovoj nedelji vodite računa o ulaganjima, ali i o troškovima.

Zdravlje

Generalno gledano – u dosta ste osetljivom zdravstvenom periodu. Jačajte imunitet i čak i male prehlade shvatajte ozbiljno.

 

Rak

Posao

Napetost će se provlačiti I u poslovnim relacijama, pa u odnosu sa saradnicima pokušajte da kontrolišete svoje reakcije I trudite se da postignete obostrano zadovoljavajuće rešenje. Zastoj u dogovorima I pregovorima moguć je u prvom delu sedmice. Već nakon toga sve će krenuti mnogo bržim tokom. Nadređeni vas mogu požurivati po pitanju vaših obaveza, naročito ako treba srediti neku papirologiju ili se pozabaviti važnim dokumentima.

Novac

Nešto veći obim troškova. Moguće je da su u pitanju manje popravke kućnih aparata ili priprema automobila za zimske uslove.

Zdravlje

Ukoliko ste pripadnik mlađe generacije, potrebno vam je više kretanja I boravka u prirodi. Kod starijih – reumatske tegobe.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4