LJUBAVNI HOROSKOP Od 01.- 07. OKTOBRA: Blizance očekuju trzavice, Ribe opasno vas privlači “zabranjeno voće”

LJUBAVNI HOROSKOP Od 01.- 07. OKTOBRA: Blizance očekuju trzavice, Ribe opasno vas privlači “zabranjeno voće”

30 септембра, 2018 Off By ludarito

Strelac

Partner je vrlo sumnjičav I nepoverljiv tokom ove sedmice, pa ukoliko nešto krijete – potrudite se da to I ostane tajna. No, u suštini – krili ili ne krili, isto vam se hvata – voljena osoba će vas proučavati, pažljivo posmatrati I analizirati svaki vaš pokret….To što će se slatko osmehivati I čavrljati ne znači da u svojoj glavi ne tumba raznorazna pitanja….Takođe, možete imati problema oko zajedničkih planova I finansija. Ukoliko ste usamljeni, nije da nema udvarača, nije da nema interesantnih osoba oko vas. Ali jednostavno, kao da se ne događa “ono nešto” što je vama potrebno, kao da niko ne uspeva da probudi u vama onaj pravi ljubavni plamen.

Jarac

U potpunosti ste okrenuti poslu, materijalnoj situaciji I finansijskim pitanjima I za voljenu osobu ili bračnog partnera imate sve manje vremena. Retki zajednički trenuci, vaša energetska iscrpljenost – čak I kada se vidite, nećete moći da budete “pravi vi”. Najviše će vam odgovarati da se povučete I dumate neke svoje misli. Partner za sada ne reaguje na ovakva vaša ponašanja, ali ukoliko se ona nastave – možete imati problem. Pokušajte da se makar povremeno posvetite I osobi koju volite. Ukoliko ste usamljeni, trenutno vam se udvaraju makar dve osobe. Zanimljivo je vama da povremeno flertujete, ali se ne upuštate ni u šta ozbiljnije. Nekima od vas još uvek je bivša ljubav u mislima….

Vodolija

Uglavnom ste u ovom periodu dovoljni sami sebi. S vremena na vreme potrebna vam je partnerova pažnja, a onda očekujete da se druga strana prilagodi vašem vremenu I potrebama. Mogli bismo reći da je ovo pomalo sebično funkcionisanje, ali jednostavno – takav vam je period. Ako ništa drugo – makar u ovim danima neće biti nekih rasprava, negativne energije. Mnogo bolje I mnogo više ćete sebe davati prijateljima….Ukoliko ste usamljeni, flertovanje je tu, neki zanimljivi ljudi su tu, I mora se priznati da čak postoje I osobe koje vas onako, prilično “čačkaju” u mozak. Ali, konkretnih dešavanja nema. Možda trenutno niste spremni da se upustite u ljubavisanja bilo koje vrste….

Ribe

Smatrate da partner nije dovoljno prisutan, da njegova podrška izostaje I da je okupiran sobom I svojim ličnim prioritetima. Prijatelji vam skreću pažnju da možda očekujete previše, da ste zahtevni I da pokušate da razumete voljenu osobu, kojoj definitivno nije lako. Radna nedelja može doneti promenljivo funkcionisanje I osećanja, ali bi situacija oko vikenda već trebala da se smiri, a vas dvoje uspete da provedete više vremena zajedno. Ukoliko ste usamljeni, opasno vas privlači “zabranjeno voće”, ali za sada uspevate da odolite svojim impulsima I strastima. Sa druge strane – udvara vam se više osoba, što vam je u jednom trenutku baš zanimljivom, ali vas već u drugom umara I smara….

Стране: 1 2 3 4