LJUBAVNI HOROSKOP Od 01.- 07. OKTOBRA: Blizance očekuju trzavice, Ribe opasno vas privlači “zabranjeno voće”

LJUBAVNI HOROSKOP Od 01.- 07. OKTOBRA: Blizance očekuju trzavice, Ribe opasno vas privlači “zabranjeno voće”

30 септембра, 2018 Off By ludarito

Lav

Neće biti baš lako uvek u ovoj nedelji pronaći prave reči u razgovoru sa voljenom osobom ili bračnim partnerom. Umećete da s vremena na vreme potkačite jedno drugo, ali ćete isto tako brzo I zaboravljati sitnice koje su vas iznervirale. I jedno I drugo umete da budete tolerantni kada to želite, a isto tako – oboje možete I raspravu preokrenuti u smeh I dobru energiju. Vodite se ovim principom I više se posvetite jedno drugom. Ukoliko ste usamljeni, ako ste u prethodnom periodu upoznali neku interesantnu osobu, to se sada razvija I donosi vam oboma mnogo smeha I finu komunikaciju. Još uvek ste pomalo oprezni zbog nekih prošlih grešaka, ali osećate da se polako raskravljujete.

Devica

Neka nezadovoljstva u vama polako rastu, ali još uvek se trudite da se to ne odrazi na odnos sa emotivnim ili bračnim partnerom. U ovoj nedelji I vaše raspoloženje nije baš na nekom nivou, pogotovo u prvom delu sedmice, jer ste dosta opterećeni poslom I novčanim pitanjima. No, nekako ćete funkcionisati sa voljenom osobom, uglavnom izbegavajući pitanja koja bi mogla da unesu pometnju ili negativnu energiju u vašu vezu. Oni koji su usamljeni imaju promenljivu komunikaciju sa osobom koja im se dopada. Takođe, u ovom se periodu može pojaviti još neko ko bi vas zainteresovao, ali nikako nećete uspevati da provalite da li i ta osoba oseća isto prema vama.

Vaga

Često ćete osećati da ne postoji dovoljno razumevanja između vas I emotivnog ili bračnog partnera. Iako se trudite da funkcionišete normalno, evidentno je da ispod površine stoje mnoga pitanja I problemi koje za sada uspešno izbegavate da pokrenete. Pitanje je samo koliko dugo ćete ćutati. Ukoliko možete da popravite nešto u odnosu sa voljenom osobom, uradite to. Ukoliko ne možete – bolje nemojte stvari pogoršavati. Dajte sebi još malo vremena da sagledate vaš odnos sa svih strana. Oni koji su usamljeni, sigurno je da postoje osobe koje su zainteresovane za vas. No, vi za sada samo održavate neku površnu komunikaciju, dok ste suštinski okrenuti samo sebi i ne naročito zainteresovani za bilo koga…

Škorpija

Venera u vašem znaku I polju ličnosti usporava I sprema se za retrogradno kretanje od 5-og oktobra. Ovo je osetljiv period za vas ukoliko ste u vezi ili u braku, jer konstantno imate osećaj da nešto nije u redu, konstantno preispitujete svoja osećanja, ali I ponašanja voljene osobe. Neke informacije koje dolaze do vas u prvom delu nedelje vam se ni malo neće dopasti, što može proizvesti sarkastične ili “ubadajuće” komentare prema partneru. Samo polako, ne žurite sa odlukama I ne budite brzi na jeziku….Ukoliko ste usamljeni, sa ovom Venerom itekako možete privući nekog od bivših partnera ili poznanika ponovo u svoj život. No, videćemo šta će se dešavati na dalje – ovo je tek početak….

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4