LJUBAVNI HOROSKOP Od 01.- 07. OKTOBRA: Blizance očekuju trzavice, Ribe opasno vas privlači “zabranjeno voće”

LJUBAVNI HOROSKOP Od 01.- 07. OKTOBRA: Blizance očekuju trzavice, Ribe opasno vas privlači “zabranjeno voće”

30 септембра, 2018 Off By ludarito

Bik

U ovoj nedelji će se češće javljati sitni problemi oko svakodnevnog funkcionisanja i dogovaranja sa voljenom osobom. Imaćete osećaj da druga strana namerno sabotira vaše planove ili da joj smeta sve što vi predložite, a da insistira na nekom svom načinu i ispunjenju svojih ličnih potreba. Povremeno će biti usputnog „peckanja“, ali uglavnom ćete uspevati da ostvarite kakav takav sklad. No, ovo je tek početak perioda u kojem treba biti obazriv i spremniji na kompromis. Ukoliko ste usamljeni, imate interesantnu komunikaciju sa suprotnim polom, ali malo je verovatno da će vas neko istinski dotaći i učiniti da poželite da ostvarite nešto više od prijateljskog kontakta.

 

Blizanci

Neke kratkotrajne trzavice, razmimoilaženja u mišljenjima i dogovorima biće aktuelni u prvih par dana sedmice u koju ulazite. No, pošto vam je komunikacija sada dovoljno dobra da možete da razgovarate na pravi način o svakom problemu, malo je verovatno da će bilo šta od ovog napraviti iole trajniji ili veći raskol između vas dvoje. Brzo ćete preći preko svega i nastaviti dalje. Ukoliko ste u mogućnosti, dane vikenda iskoristite za zajedničko kraće putovanjce ili makar provedite što više vremena u nekim zabavnim aktivnostima. Ukoliko ste usamljeni, u trenutku vam se može učiniti da osoba koja vas zanima ne reaguje na vaše udvaranje. No, vrlo brzo će se komunikacija poboljšati i možete nastaviti dalje…

Rak

I vi I partner ćete u ovoj nedelji biti u nekom čudnom raspoloženju, pogotovo u prvih par dana. Bićete nervozni, isključivi, povremeno ljubomorni, a u svakom slučaju – komunikacija vam neće biti baš najjača strana. No, sve su ovo prolazni momenti koji se mogu relativno lako prevazići. Sa malo dobre volje i nešto više spremnosti na kompromis – sve se može regulisati i drugi deo nedelje provesti u jednoj mirnijoj i opuštenijoj atmosferi. Oni koji su usamljeni – Venera u vašem polju ljubavi usporava i kreće unazad od 5-og oktobra, što će doneti zastoj u odnosu sa nekim ko vam je simpatičan ili koga želite da osvojite. Neki od vas dosta razmišljaju o bivšem partneru i razmišljaju da li da ostvare kontakt.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4