HOROSKOP: Saznajte ko treba da prihvati promene, a koga očekuje prilika za zaradu

HOROSKOP: Saznajte ko treba da prihvati promene, a koga očekuje prilika za zaradu

30 септембра, 2018 Off By ludarito

VAGA

Dosta pisama, poziva ili email-a može doći sa svih strana, donoseći odlične vesti i informacije. Neke mogu doneti nove i inovativne mogućnosti koje su od veliko interesa za vas. Popričajte o njima sa ljudima od poverenja i zapišite svaku ideju koja vam se učini korisnom, naravno ostavite nešto i za druge.

ŠKORPIJA

Prilika da ostvarite neku dodatnu zaradu će se ukazati danas iz neočekivanog možda čak i nepoznatog izvora. Ovo će vas možda iznenaditi, ali sigurno ćete iskoristiti priliku koja vam se ukazala. Neko ko vam je u prošlosti dugovao novac mogao bi iznenada da ga vrati. Danas je definitivno sve u znaku novca!

STRELAC

Danas ste puni energiije i želite negde da je uposlite. Možda ćete preuzeti sve moguće projekte koji će vam omogućiti šansu za napredovanjem u smeru u kom ste krenuli. Umetnički poduhvati, grupne aktivnosti i druženje su upravo ono što vam treba da bi došli do toga. Ovo bi trebalo da bude stimulativan dan kada možete da postigne mnogo, zato uživajte u njemu dok radite.

JARAC

Danas se može ukazati šansa koja će ispoljiti vašu kreativnost i privući pažnju ljudi oko vas. To može da bude bilo šta, neka izložbe, performans, učešće u festivalu bilo šta što će privući pažnju publike. Šta god da bude uključeno sijaćete u pravom svetlu i privući svačiju pažnju. Verovatno će biti i dosta zabavno, a to je upravo ono vam treba da bi definitivno povećali svoj ego.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4