HOROSKOP: Saznajte ko treba da prihvati promene, a koga očekuje prilika za zaradu

HOROSKOP: Saznajte ko treba da prihvati promene, a koga očekuje prilika za zaradu

30 септембра, 2018 Off By ludarito

BLIZANCI

Romantični sastanak sa potencijalnim partnerom danas, može dovesti do neočekivano stimulativnog razgovora o temama koje su vam zajedničke. Možda ćete krenuti da pravite poslovne planove koji će vas zbližiti još više. Ovo je odličan dan za unapređenje odnosa koji uključuju zajdnička interesovanja. Očekujte da provedete dosta vremena sa prijateljima.

RAK

Danas će vam možda pasti na pamet ideja da renovirate nešto kod kuće. Možda samo zato što vam se tako sviđa, ali primarni razlog je zato što želite da dignete cenu. Moguće da će biti neka dekoracija, novi raspored ili renoviranje, mogućnosti će samo da se nižu. Ali na kraju dana izabraćete onu koja vam bude najlepša.

LAV

Danas ste puni energije kada je u pitanju pisanje ili pričanje. Ideje će se samo nizati i možda bi bilo dobro da se čujete sa prijateljima i da popričate o svemu šta vam je palo na pamet. Tako ćete doći do još informacija, koje će vaš mozak željan znanja samo progutati. Zapišite šta vas najviše interesuje i prošetajte malo da razbistrite glavu. Sutra je novi dan i sve će vam se činiti mnogo jasnije.

DEVICA

Dan je idealan za edukaciju, poslovne sastanke i javne nastupe. Sve što ste nekada poželeli da učinite, danas će biti moguće. Ne dozvolite da vas obeshrabre male stvari. Partner zahteva vaše vreme i požrtvovanost, pa bi bilo dobro da mu se posvetite. Neka vas ne dotiču neistine koje ovih dana kruže o vama.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4