HOROSKOP: Blizancima danas opušten dan, stižu pare a osmeh vam se vraća na lice

HOROSKOP: Blizancima danas opušten dan, stižu pare a osmeh vam se vraća na lice

30 септембра, 2018 Off By ludarito

 

ŠKORPIJA

POSAO: Nemojte da pokažete svoju nervozu i nesigurnost i kontaktu sa ljudima koji vam predstavljaju konkurenciju. Možete da očekujete nove konflikte na poslu.

LJUBAV: Moguće je da vam se dopada jedna zauzeta osoba koja očigledno ima interesovanje prema vama. Niste sigurni da li želite da se upustite u tajnu vezu.

ZDRAVLJE: Imate višak energije i nesanicu. Moguće je da imate i probleme sa nervozom i da ste generalno opterećeni svim i svačim. Potreban vam je neki izduvni ventil u životu.

 

STRELAC

POSAO: Možete da se oslonite na svoje saradnike koji su prijateljski nastrojeni prema vama i žele vam pružiti pomoć. Današnji dan vam je veoma povoljno postavljen za polje posla.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koju ste upoznali preko kruga prijatelja u prethodnom periodu. Spremni ste da naoravite prvi korak ka komunikaciji sa njom i da joj pokažete osećanja.

ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa nervnim sistemom. Pred vama je faza u kojoj ćete biti skloni grčevima u mišićima. Preporuka je da povećate unos magnezijuma.

 

JARAC

POSAO: Ukoliko ste planirali da dođete do poslovnog unapređenja sreća će vam se danas konačno osmehnuti! Iako je nedelja očekuju vas neke važne promene na polju posla.

LJUBAV: Vreme je da počnete da pravite ozbiljne planove sa osobom sa kojom trenutno imate neku vrstu ljubavnog odnosa. Očekuje vas faza u kojoj je moguć zajednilki život i brak.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža i opuštanje. Veoma szte napezi a mogući su i problemi sa kičmom .

 

VODOLIJA

POSAO: Očekuje vas putovanje u inostranstvo na kom možete značajno poboljšati svoju finansijsku situaciju. Generalno možete napredovati kroz pomoć iz inostranstva.

LJUBAV: Dolazi vam prilika da osvojite jednu neobičnu osobu koja vam se već duže vreme dopada. Samo napred! Pred vama je faza u kojoj će biti mnogo lepih promena.

ZDRAVLJE: Nema nikakvih problema na ovom polju! Osećate se sasvim dobro u svojoj koži i zdravlje vam je stabilno. Danas se posvetite sebi i dragim ljudima, uživajte u lepom danu.

 

RIBE

POSAO: Nepovoljan je dan za finansije. Izbegavajte bilo kakve veće ili neplanirane troškove. Nije dobar trenutak za ulaganja, pozajmice ili trošenje veće sume novca.

LJUBAV: Iako vam se dopada jedna osoba ne želite da se upustite u vezu za koju smatrate da nema budućnost. Polako sazrevate. Za sebe želite nešto više jer znate koliko vredite.

ZDRAVLJE: Izbegavajte unos alkohola i bilo kakvih opijata. Sada možete biti skloni destruktivnom ponašanju i treba izbeći takav obrazac ponašanja. Okrenite se pozitivnim stvarima.

Стране: 1 2 3 4