HOROSKOP: Blizancima danas opušten dan, stižu pare a osmeh vam se vraća na lice

HOROSKOP: Blizancima danas opušten dan, stižu pare a osmeh vam se vraća na lice

30 септембра, 2018 Off By ludarito

 

BLIZANCI

POSAO: Brzo ćete završiti većinu poslovnih obaveza i zahvaljujući tome vam ostaje višak slobodnog vremena. Možete da očekujete veoma opušten nedeljni dan.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni očekuje vas susret sa osobom sa kojom možete imati jako kvalitetnu emotivnu vezu. Pred vama je faza u kojoj ćete se ponovo zaljubiti.

ZDRAVLJE: Povedite računa o srcu. Moguće su manje tegobe vezane za krvni pritisak. Pred vama je period u kojem su naglašene nove tegobe na polju zdravlja pa budite oprezni.

 

RAK

POSAO: Možete da očekujete komplikacije ako budete dopustili da se neko iz vašeg porodičnog okruženja meša u vaš posao. Očekuje vas faza u kojoj će biti dosta rasprava i tenzije.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja deluje veoma temperamentno ali i zaštitnički nastrojeno u odnosu sa vama. Moguće je da vam se dopada njen pristup i da ste spremni na sve sa njom.

ZDRAVLJE: Problemi sa probavom su naglašeni tokom današnjeg dana pa povedite računa o ishrani. Generalno je stomak jedna od vaših najslabijih tačaka na telu.

 

LAV

POSAO: Ukoliko ste planirali kraće putovanje treba da imate u vidu da su moguće manje komplikacije i problemi. Pred vama je faza u kojoj ćete na svim stranama imati otežanja.

LJUBAV: Komunikacija sa voljenom osobom postaje prilično napeta i deo krivice za to jeste na vama. Dolazi vreme u kojem treba da razmislite o svojim željama i prioritetima.

ZDRAVLJE: Ukoliko se jave bolovi u grlu moguća je upala. Pred vama je period u kojem će biti nekih novih tegoba na polju zdravlja koje se javljaju zbog oslabljenog imuniteta.

 

DEVICA

POSAO: Očekuje vas finansijsko poboljšanje i osmeh vam se konačno vraća na lice. Vama je novac veoma važan. Niste spremni da se odreknete svoje zarade, radije se odričete slobodnog vremena.

LJUBAV: Možete da očekujete priliku da sa voljenom osobom jasno raščistite neku situaciju koja vas opterećuje. Sada je vreme da se sve iskreno kaže i da se reše problemi.

ZDRAVLJE: Moguć je povećan apetit kod vas. Danas ste generalno preopterećeni pa može da se desi i da previše jedete na nervnoj bazi. Pokušajte da nađete način da se umirite.

 

VAGA

POSAO: Na vama je da svoj posao organizujete u skladu sa onim što vam odgovara. Potrudite se da tako i bude. Nemojte previše da se oslanjate na druge ljude jer vam neće pomoći.

LJUBAV: Zaljubljeni ste ali niste toga dovoljno svesni. Spontano ćete se zbližiti sa osobom koja vam se dopada. Moguće je da sve ide nekako brzo, ali ne i isforsirano već prirodno.

ZDRAVLJE: Moguć je nizak pritisak. Očekuje vas dan tokom kojeg vas generalno prati manjak energije. Potrudite se da nađete dovoljno vremena za san i opuštanje koje vam je potrebno.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4