STARA LJUBAV ZABORAVA NEMA – ovom se znaku ona USKORO VRACA u zivot!

STARA LJUBAV ZABORAVA NEMA – ovom se znaku ona USKORO VRACA u zivot!

23 септембра, 2018 Off By coki

 

Ma koliko da ste bili povredjeni imajte na umu da u vasem srcu jos itekako ima tragova ljubavi prema toj osobi a  tamo gde postoji ljubav   treba da se da i druga sansa,samo sto naravno ovog puta morate   biti dosta oprezniji.Zapravo, nemojte tek tako poleteti toj osobi u narucje,ma koliko da vi to zeleli.

Najbolje bi bilo kada bi ste krenuli od nule,od samog pocetka,pa za pocetak bili nista drugo do neka vrsta prijatelja jer cete tako moci da shvatite da  li se ta osoba zaista promenila, da li joj je iskreno stalo do vas ili samo zeli da se ponovo sa vama poigra.

Samo od vas zavisi sta ce biti u buducnosti ali    uvek imajte na umu da  bi ovo mogla biti nova sansa za vasu srecu i da, ako vam ta osoba dokaze da vas iskreno voli, i ako vi iskreno volite nju, nema razloga da se ne prepustite onda kada  shvatite da nije rec ni o kakvoj igri.

Ono sto se izgubi tek tada dobije svoju vrednost,mozda je ta osoba tek sada shvatila da si vi jedina prava osoba za nju.

Ako u vasem srcu jos  ima tragova ljubavi, a ima, jer ste vi primer da stara ljubav zaborava nema onda se polako pripremite na srecu koja vam je sa njojm sudjena,samo sto se ovog puta morate vise boriti.

Стране: 1 2