STARA LJUBAV ZABORAVA NEMA – ovom se znaku ona USKORO VRACA u zivot!

STARA LJUBAV ZABORAVA NEMA – ovom se znaku ona USKORO VRACA u zivot!

23 септембра, 2018 Off By coki

Ovog puta lepe vesti imamo za osobe rodjene u znaku Jarca.

Iako ste mislili da ovo prosto  nije moguce, vasa voljena osoba koja je odavno deo vase proslosti veoma uskoro ce pozeleti da ponovo bude deo vaseg zivota.    Jednostavno ce doci do same situacije da vas sudbina ponovo spoji time sto cete se slucajno sresti i onda ni vi   ni ta druga osoba necete moci da ostanete ravnodusni.

Iako ce vas susret proci naizgled hladno,prava istina jeste da cete odmah nakon toga intezivno poceti da razmisljate jedno o drugom sve dok vas bivsi partner,neovisno o tome da li je on muskarac ili zena,ne odluci da ucini prvi korak i da vas pozove ponovo.

Nas savet jeste da ne odbijate priliku koja vam se nudi ali da pri tome nigde ne zurite vec da i sebi i toj drugoj osobi date  vremena.Naravno da postoje odredjene sanse da  i ovog puta vi na kraju budete slomljenog srca ali upravo zato vam i savetujemo da   nigde ne zurite i da o svemu dobro razmislite.

Oboje morate da shvatite gde ste gresili jer nikada za kraj jedne veze nije kriva samo jedna osoba i da nadjete prosto odredjene kompromise za svaki vas problem koji imate jer je to jedini nacin da vam   veza ponovo uspe i da ne  se ne desi ista sudbina kao prvog puta.

No,nema dileme da ta osoba kraj vas zaista zeli da ostari i da je spremna na mnogo toga kako bi vam ponovo osvojila srce i kako bi vam pre svega dokazala  da se ona promenila i da se kaje zbog svega ruznog sto vam je ikada ucinila.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Стране: 1 2