ŠTA JE OKIDAČ ZA VAŠE „LUDILO“? Rak pobesni kad ga iznevere voljeni, Bik ne podnosi promene!

ŠTA JE OKIDAČ ZA VAŠE „LUDILO“? Rak pobesni kad ga iznevere voljeni, Bik ne podnosi promene!

23 септембра, 2018 Off By ludarito

Devica

Iako zvuči kao fraza, pripadnike ovog znaka zaista najviše živcira nered. Naravno, to se ne odnosi na nered koji sami stvore – jer njega vide kao funkcionalan, ali ako drugi ostavljaju nepospremljeno, a oni još u toj situaciji ne mogu da nađu nešto – poput novčanika ili ključeva od auta, u stanju su da viču toliko dok ne izgube glas. Takođe, mogu užasno da ih nerviraju ljudi koji nemaju nikakve planove, ambicije ili vizije u svom životu, barem one kratkoročne.

Vaga

Ne postoji ništa drugo što pripadnike ovog znaka može da izbaci iz takta poput uvrede. Situacija je još gora ako je uvredu čula veća grupa ljudi, jer je njima zaista stalo do toga šta drugi misle o njima. Ako čuju neku groznu uvredu, njihov ego je u histeriji i od muke neće moći da spavaju. Takođe, jako će da ih iznerviraju i svađe s bliskim ljudima.

 

Škorpija

Prevara voljene osobe svakome bi teško pala, ali pripadnici ovog znaka su oni koji bi je ubedljivo najgore podneli. Zaista, njihove reakcije se u tim trenucima treba plašiti, a sve su verzije moguće – od potpunog ignorisanja do osvetničkog pohoda. Takođe, u potpunosti ih izbacuje iz takta ako neko drugi preuzmenjihove zasluge. Čak i ako neće ništa da kažu, to će zauvek da zapamte………NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3 4