ŠTA JE OKIDAČ ZA VAŠE „LUDILO“? Rak pobesni kad ga iznevere voljeni, Bik ne podnosi promene!

ŠTA JE OKIDAČ ZA VAŠE „LUDILO“? Rak pobesni kad ga iznevere voljeni, Bik ne podnosi promene!

23 септембра, 2018 Off By ludarito

 

Blizanci

Pripadnici ovog znaka veliki fokus u svom životu stavljaju na mogućnosti izbora i slobodu svoje volje, tako da će najviše da ih živciraju situacije u kojima se osećaju kao da im je ta sloboda oduzeta. Bilo da je reč oljubavnom partneru koji zahteva da im se za sve polažu računi ili pak članovima porodice koji im zadaju obaveze bez mogućnosti odbijanja, oni zbog toga “odlepe” – a reaguju svađom, ignorisanjem i bežanjem.

Rak

Osećajni pripadnici ovog znaka mogu dugo i dobro da kontrolišu svoje emocije, ali sve njihove maske padaju ako ih izneveri voljena osoba. Bilo da ih prevari, ostavi ili izazove situaciju u kojoj posumnjaju u ljubav s druge strane, Rakovi će da polude. Mogu neutešno da plaču, vrište, planiraju osvetu i histerišu do mere napada panike. To ludilo može da potraje nekoliko dana, nakon toga kreće osećaj besa i ignorisanje.

 

Lav

Pripadnici ovog znaka relativno dobro reaguju na stresne situacije i oslanjaju se na svoju intuiciju koja će da ih izvuče. Ali ako nešto može da ih iznerviza, to je gubitak kontrole odnosno bespomoćnost. Bilo da su izostavljeni iz donošenja važnih odluka, ne pitaju se za mišljenje ili se samo osete manje važnima – oni postaju prgavi, osvetoljubivi i ne biraju sredstva osvete. U stanju su da razmišljaju samo o tome kako da se nametnu kao važni u celoj priči…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3 4