Muskarci se PLASE ove dame zodijaka,zene joj ZAVIDE, a nju NIJE BRIGA sta ko kaze jer UZIVA u zivotu!

Muskarci se PLASE ove dame zodijaka,zene joj ZAVIDE, a nju NIJE BRIGA sta ko kaze jer UZIVA u zivotu!

23 септембра, 2018 Off By coki

Ova zena nije fatalna lepotica ali ona ima ono sto se zove sarm i zna da istakne ono najbolje na njoj.Kada je odeca u pitanju ona prosto zna da eksperimentise sa svim tim.Ne zanima je sta ce ko reci    ako obuce nesto sto se ne slaze i sto mozda nije u trendu jer je dovoljno   zgodna i privlacna da u svemu sto obuce izgleda kao “milion dolara”  i eto iz kog razloga je zene mrze i zavide joj.

Kako i ne bi kada ona ima sve sto jednoj zeni treba,pocev od izgleda do   karaktera,do stava,do licnosti na kojoj joj svi zavide?

Ona ima sve sto je  jednoj zeni potrebno da ostvari svoje snove.

Ne samo ljubavne.Vec i  sve ostale,pa cak i poslovne ambicije jer ona nije zena kojoj je dovoljno da bude necija majka i zena.

Ona zeli i muza i decu,ali i svoj posao,zeli da ima svoj dinar.

Ona ne podnosi da od bilo koga zavisi.Samostalna je i snazna zena kojoj treba muskarac bar  snazan koliko je i ona.Ne trpi one koji ne znaju sta hoce od svog zivota.

Ova zena je dokaz da postoje dame kojima je muskarac potreban samo da bi ih voleo,nikako ne i izdrzavao.One sve mogu same,pa im nije problem ni kada su same  i bez muskarca.  Dovoljno su hrabre da mogu sve.

Стране: 1 2