LJUBAVNI HOROSKOP do KRAJA SEPTEMBRA: FLERT, RASKIDI, od prijateljstva do LJUBAVI…

LJUBAVNI HOROSKOP do KRAJA SEPTEMBRA: FLERT, RASKIDI, od prijateljstva do LJUBAVI…

23 септембра, 2018 Off By coki

 

 

 

 

BLIZANCI

Na silu se nista ne moze uraditi ali ako prestanete biti ponosni bez imalo sumnje cete srecniji nego sto mozete da zamislite. Vase emocije su uzvracene iako ih osoba do koje vam je stalo dobro krije.

 

 

 

RAK

Vama ne treba puno za srecu i to je jedna od vasih najvecih vrlina.Zapravo,vi ako samo osetite da ste voljeni vi ste na sedmom nebu.Umete da cuvate ono sto imate, da se tome prepustite i jednostavno znate da usrecite osobu do koje vam je stalo i tako ce biti u narednim danima.

 

 

 

LAV

Ako zelite da vam neko pokloni paznju i ljubav onda to isto vi morate pokloniti njemu,a bas i nije tako.Dakle vi morate da shvatite da cete dobiti bas onoliko koliko date.Vreme je da svoje srce pitate sta je ono sto ono stvarno zeli.

 

 

 

DEVICA

Ako dodje do svadje sa voljenom osobom do kraja meseca tj. do niza svadja,vi pre svega morate da priznate sebi da ste na neki nacin vi odgovorni za sve to jer ste voljenu osobu zapostavili. Ona vas iskreno voli ali vama je u zadnje vreme sve prece od nje.Vreme je da to ispravite.

 

 

 

VAGA
Na silu se ne moze nista dobiti niti cete time sto ste kraj nekog do koga vam nije stalo pronaci srecu.Neka vam to bude jasno. Ako u vasem srcu vise nema ljubavi prema jednoj osobi onda joj to morate reci iako cete je time povrediti.Gore je to sto glumite da je volite…

 

Nastavak na sledecoj strani…

Стране: 1 2 3