LAV – Svi razlozi zbog kojih osoba rodjena u ovom znaku ZASLUZUJE da nosi KRUNU!

LAV – Svi razlozi zbog kojih osoba rodjena u ovom znaku ZASLUZUJE da nosi KRUNU!

23 септембра, 2018 Off By coki

 

Slican slucaj je i sa pravdom, ako je lavovima do necega stalo onda je to do pravde, ako neko zna da pretera kada je borba za pravdu u pitanu onda su to lavovi, veoma cesto se lavovi bore za pravdu i kada su u pitanju drugi ljudi, jednostavno lavovi ne zele da bilo koja osoba bude povredjena zbog nepravde, lavovi se na razne nacine bore za pravdu, oni veruju u svoju borbu, veruju u sve sto cine i oni smatraju da se uvek mogu izboriti za pravdu, upravo zbog toga sto je lavovima toliko stalo do pravde, upravo i zbog toga oni zasluzuju da nose krunu.

Veoma malo je lavovima ciljeva ostalo, veoma malo neostvarenih zelja, lavovi su osobe koje su izuzetno sposobne i upravo uz pomoc svojih sposobnosti lavovi su uspeli da ostvare cak i neke naizgled nemoguce ciljeve, lavovi su uspeli u mnogo toga za sta su drugi ljudi smatrali da je nemoguce.

Lavovi su osobe kojima nije potrebna motivacija, oni su uvek motivisani i oni uvek zele da ostvare jos neke neverovatne podvige i uspehe.

Zbog svega onoga sto lavovi predstavljaju, zbog brojnih sposobnosti, zbog ljudskih kvaliteta lavovi su osobe koje zasluzuju da nose krunu.

Стране: 1 2