Horoskop otkriva kako OSVOJITI, USREĆITI  i ZADRŽATI osećajne RIBE…

Horoskop otkriva kako OSVOJITI, USREĆITI i ZADRŽATI osećajne RIBE…

23 септембра, 2018 Off By ludarito

 

Kako komunicirati s Ribom?

Ribe u ljubavnoj vezi vodi njihova mašta, a u komunikaciji od partnera zahtevaju da zna da pratiti krivudavi put njihovih misli. Nema smisla od Riba tražiti da se trajno spuste na zemlju – u stvarnom svetu mogu provesti neko vreme, ali onda će se vratiti u svoj vlastiti svet mašte.

 

Ribe razmišljaju u slikama i ako ste voljni da sa njima deliti njihov svet pun boja i najčarobnijih prizora, to će obogatiti i vaš svet.

 

Koje su najskrivenije ljubavne tajne Ribe?

Najveća ljubavna tajna Riba je neopisiva nežnost njihovih srca, naročito kod muških Riba. Zbog svoje osetljivosti sklone su fizičkim i psihičkim bolestima, a niko slomljeno srca ne proživljava dublje od Riba. Od svih znakova horoskopa Ribe imaju najnežnije srce s kojim treba postupati pažljivo.

 

Šta izbegavati u ljubavnoj vezi s Ribama?

Ribe će biti nesrećne ako voljena osoba probuši njihov ružičasti balon u kojem žive i uništi njihovu iluziju. Partner možda misli da time pomaže sanjivoj Ribi, ali na taj način Riba će samo zatvoriti svoje srce i postati hladna. Najbolje će biti ako Ribi umesto vrata otvorite prozor u stvarni svest kako bi mogle videti šta je sve moguće i pustiti ih da iz stvarnosti uzmu koliko one žele.

 

Kako zadržati Ribu?

Ribe su sklone pasivnosti i obično nisu te koje prekidaju veze. Poput tipičnog vodenog znaka, prilagode se okolini u kojoj se nađu. Ribe će zauvek biti srećne kada osećaju ljubav i pažnju i kada vide koliko one usrećuju voljenu osobu. Više od vlastite sreće, važnija im je sreća voljene osobe.

Стране: 1 2 3