Horoskop otkriva kako OSVOJITI, USREĆITI  i ZADRŽATI osećajne RIBE…

Horoskop otkriva kako OSVOJITI, USREĆITI i ZADRŽATI osećajne RIBE…

23 септембра, 2018 Off By ludarito

 

Kako otvoriti srce Ribama?

Ribe prati večiti osećaj čežnje i žudnje za tim da pronađu najveće duhovno i ljubavno ispunjenje. Ribe ne žele da im se ljubav servira na tanjiru jer potraga za pravom ljubavlju ono je što ih ispunjava kao i osećaj žudnje prema osobi koju žele, a još je nemaju.

 

Ako osete da ih voljena osoba želi kontrolisati Ribe mogu osetiti da im je svega previše, pa je najbolje malo se odmaknuti jer Riba želi da uživa u osećaju žudnje koji je i nadahnjuje za najmaštovitije ljubavne gestove. Riba ne želi da zavođenje i osvajanje prestanu.

 

Šta Ribe privlači?

Seksualnost Riba je vrlo romantična i mistična. Tantrička joga, sveće, romantična muzika – to je ono što Ribe vole i što im omogućava da se izgube u blaženstvu ljubavi. Mnoge Ribe u ljubavi odbiće sve što je previše banalno i obično.

 

S kojim znakovima se Ribe najbolje slažu?

Ribe se u ljubavi najbolje slažu sa znakovima koji razumeju njihovu beskrajnu osećajnost poput Vage, Raka i Device. Stabilnost Jarca i Bika pomoći će Ribama da u trenucima kada je to potrebno siđu sa svojih oblaka i stanu na zemlju te da postignu više u životu. Blizanci pak s Ribama dele nepresušnu maštu, ali im verovatno neće moći uzvratiti osećaje istim intenzitetom, što bi moglo stvoriti problem u vezi.

 

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3