Horoskop: Blizance očekuje uzbudljiv dan, Vodolije pod velikim pritiskom

Horoskop: Blizance očekuje uzbudljiv dan, Vodolije pod velikim pritiskom

22 септембра, 2018 Off By ludarito

VAGA

Promene na poslu najavljuju novi početak. Za vas su vesti ohrabrujuće, jer se odnose na vašu materijalnu situaciju. Uticajna osoba donosi vam predlog, koji se tiče vas. Ovo je siguran signal da se sve razvija u pravcu kako ste želeli.

 

ŠKORPIJA

Ne znate zbog čega ste propustili poslovnu ponudu koja vam je nedavno promakla. U vezi s tim vas očekuje razgovor u kome vam neće biti prijatno. Ako spremno podnesete kritiku i ponudite logično opravdanje, posao vam možda nije izgubljen.

 

STRELAC

Primorani ste da čuvate tuđe tajne, a to vam teško pada. Svesni ste da je rešenje nečijeg problema jednostavno, ali niste u poziciji da se umešate u to. Ostanite strpljivi, jer, čak i kada biste progovorili, niko vas ne bi shvatio ozbiljno.

 

JARAC

Ako biste racionalno analizirali svoju poziciju, priznali biste da ona i nije toliko loša. Problem je u tome što ste skloni kukanju i kritikovanju, pa takve ljude okupljate oko sebe. Slušajući okolinu upadate u pesimizam koji, u stvari, uopšte nije vaš.

 

VODOLIJA

Pod velikim ste pritiskom. Na vama je da sprovedete odluke koje se ne tiču samo vas. S druge strane, potrebna vam je podrška partnera, ali je ne dobijate. Možda je ovo prilika da preuzmete potpunu odgovornost i stvari završite sami.

 

RIBE

Priželjkujete konkretne stvari. Sve oko vas je dosadno i ne znate za šta da se uhvatite i da to proglasite današnjom zvezdom vodiljom. Posao vam je dosadio, a ni u kući nisu bolji odnosi. Ne posustajte, melanholija je prolazna, kao i ovaj dan.

Стране: 1 2 3 4